• تاریخ انتشار : 1403/06/20 - 11:38

برگزاری وبینار آموزش کاربری تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه‌ها در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت واحد مهندسی پزشکی و سوپروایزران آموزش پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، وبینار آموزش کاربری تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه ها در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، وبینار آموزش کاربری تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه ها با مشارکت جمعی از پرستاران، سرپرستاران مجتمع سه‌شنبه 20شهریور برگزار شد.
در این وبینار مباحثی همچون کار با دستگاه های الکتروکاردیوگراف، مانیتورینگ علائم حیاتی، پمپ سرنگ و نکات مهم در کاربری و نگهداشت صحیح این دستگاه ها و سایر موضوعات مرتبط مطرح گردید.
توضیح اینکه مدرسین این وبینار نمایندگان شرکت‌های تجهیزات پزشکی طرف قرارداد با مجتمع بیمارستانی امام خمینی‌(ره) بودند.