• تاریخ انتشار : 1402/11/23 - 09:50

برگزاری سیزدهمین جلسه کمیته مرگ و میر و عوارض مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۲

در جلسه کمیته مورتالیتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ارزیابی عملکرد و بازنگری آئین نامه داخلی کمیته مورتالیتی در سال ۱۴۰۳ مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس ، دکتر فریناز موسوی سرپرست درمانگاه پزشکی قانونی مجتمع و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا گزارشی در خصوص سیاست های کمیته مورتالیتی در سال جاری و آتی همچنین اصول وظایف کمیته مرگ و میر و عوارض مجتمع به تفصیل براساس مصوبات ارائه شده معاونت درمان دانشگاه و وزارت بهداشت مورد بررسی قرارگرفت و تصمیماتی در این خصوص ارائه شد.
دکتر طاهر با اشاره به میزان حضور اعضا و برگزاری تعداد جلسات کمیته مورتالیتی مجتمع در سال جاری گفت:خوشبختانه در سال جاری حدود هفتاد درصد اعضا در جلسه کمیته مورتالیتی مجتمع حضور فعال داشتند و جلسات کمیته فراتر از استاندارد و به صورت مستمر با نظرات اساتید و کارشناسان مربوطه برگزار و پرونده ها تعیین تکلیف شد.
همچنین در این جلسه بر برگزاری کمیته های کوچکتر و تخصصی تر در بخش ها برای بررسی دقیق تر برخی از پرونده ها تاکید شد.

• گروه خبری : کمیته ها