• تاریخ انتشار : 1403/03/05 - 14:46

بازدید هیئت لبنانی از بیمارستان انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در سی‌امین روز از اردیبهشت ۱۴۰۳ جمعی از مدیران و پزشکان بیمارستان الزهرا کشور لبنان به همراه نمایندگان معاونت وزارت بین‌الملل وزارت بهداشت و دانشگاه از بیمارستان انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) بازدید کردند.
در ابتدا جمعی از مدیران و پزشکان بیمارستان الزهرا کشور لبنان با دکتر روح اله میری رئیس انستیتو کانسر مجتمع نشستی داشتند و اهم خدمات این مرکز به تفصیل بیان شد.
سپس از برخی بخش های تشخیصی و درمانی از امکانات تسهیلات بیمارستان انستیتو کانسر مجتمع بازدید شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,بازدید