• تاریخ انتشار : 1402/11/04 - 08:15

بازدید رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور از بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر رضا عوض پور رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشوراز بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سه شنبه سوم بهمن 1402 دکتر رضا عوض پوررئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران از بخش های گوارش ، کت لب و آندوسکوپی گوارش بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع بازدید کردند.
در حاشیه این بازدید، مسئولان مجتمع گزارشی از روند پیشرفت بهره برداری بخش های بیمارستان حضرت مهدی (عج) و راه اندازی های آتی ارائه کردند.
در این بازدید دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر رضا ارشادی سرپرست بیمارستان حضرت مهدی (عج)، مهندس مهدی کریمی مدیر امور عمومی بیمارستان حضرت مهدی (عج) حضور داشتند.

• گروه خبری : بیمارستان مهدی کلینیک