• تاریخ انتشار : 1403/05/04 - 11:27

احیای قلبی ریوی پایه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره): ارتقای مهارت‌های نجات جان بیماران

در راستای ارتقای سطح توانمندی کارکنان اداری ، مالی پشتیبانی و پاراکلینیک، کارگاه آموزشی CPR پایه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)،این کارگاه آموزشی با همکاری واحد منابع انسانی و با هماهنگی و نظارت خانم دکتر بحری، کارشناس مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع، چهارشنبه سوم مرداد 1403 با حضور جمعی از کارکنان اداری ، پشتیبانی و پاراکلینیک در skill lab معاونت آموزشی مجتمع برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آموزش و مرور مباحث مرتبط با احیای قلبی ریوی پایه به منظور افزایش مهارت‌های نجات جان بیماران بود. آقای حسین کرمی جز ، سوپروایزر آموزش ضمن خدمت به عنوان مدرس این کارگاه، به تدریس و مرور مباحث تئوری و عملی CPR پایه پرداختند. در ادامه، شرکت کنندگان با انجام تمرین‌های عملی، آموخته‌های خود را به کار بستند.