• تاریخ انتشار : 1403/05/03 - 09:45

احیای قلبی ریوی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره): ارتقای مهارت‌های نجات جان بیماران

در راستای ارتقای سطح توانمندی کارکنان، به ویژه کارکنان جدیدالورود، کارگاه آموزشی CPR پایه و پیشرفته بزرگسال در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)،این کارگاه آموزشی به همت واحد آموزش پرستاری و با هماهنگی و نظارت دکتر بحری، کارشناس مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع، سه شنبه دوم مرداد 1403 با حضور جمعی از کارکنان مامایی در skilllab معاونت آموزشی مجتمع برگزار شد.
هدف از برگزاری این کارگاه، آموزش و مرور مباحث مرتبط با احیای قلبی ریوی پایه و پیشرفته (BLS & ACLS) به منظور افزایش مهارت‌های نجات جان بیماران بود.
دکتر دریجانی، هیئت علمی طب اورژانس مجتمع، به عنوان مدرس این کارگاه، به تدریس و مرور مباحث تئوری CPR پایه و پیشرفته پرداختند. در ادامه، شرکت کنندگان با انجام تمرین‌های عملی، آموخته‌های خود را به کار بستند و مهارت‌های عملی خود را در زمینه احیای قلبی ریوی ارتقا دادند.