با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
آیین دیدار نوروزی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
به سبک و سیاق سالهای گذشته، مراسم دیدار نوروزی خانواده بزرگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مرکز همایش های بیمارستان حضرت مهدی (عج) برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، آیین دیدار نوروزی خانواده بزرگ این مجتمع، روز شنبه 16 فروردین سال 1404 با حضور دکتر سیدحسن امامی رضوی مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع، اساتید پیشکسوت، اساتید، معاونان، اعضای هیئت رئیسه، پرستاران ، دستیاران و جمع کثیری از کارکنان این مرکز برگزار شد.
در این مراسم، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ضمن تشکر از زحمات اساتید، دستیاران، پرستاران و دیگر کارکنان این مرکز در ایام تعطیلات نوروز گفت: با تلاش های خیرین، ساختمان بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر 97 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و انشاالله با افتتاح این ساختمان در ماههای آتی، شرایط بسیار بهتری در خدمت رسانی به بیماران و مراجعین حاصل می شود.
وی افتتاح بیمارستان مهدی کلینیک را حاصل زحمات مشترک خیرین و نظام سلامت خواند و گفت: خوشبختانه در هفته های پایانی سال بخش ارتوپدی این بیمارستان با موفقیت جابجا شد و در ماههای آتی بخش قلب و داخلی و جراحی نیز به این مرکز منتقل می شوند.
دکتر رستمیان، بیمارستان ولیعصر (عج) را مرکز ارجاع مادران پرخطر دانست و گفت: اورژانس زایمان مجتمع نیاز به ارتقای فضای فیزیکی دارد.
وی در ادامه با اشاره به بازسازی بال شرقی بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: این قسمت از بیمارستان امام خمینی (ره) برای انجام جراحی های پیوند شامل پانکراس، کبد و همچنین کلیه بازسازی شده است.
رئیس مجتمع بر اهمیت استانداردسازی فضاهای بیمارستان تاکید کرد و در ادامه افزود: در کنار استانداردسازی فضاهای درمانی، توجه به اصلاح فرآیندها و مباحث هوشمندسازی نیز اهمیت زیادی دارد و با توجه به عظمت و گستردگی این مجتمع، از جمله اقداماتی که در راستای اصلاح فرآیندها می توان انجام داد، بحث هیات امنایی شدن این مرکز است که در ارتقا اختیار مدیریتی می تواند بسیار کمک کننده باشد.
دکتر رستمیان توجه به وضعیت معیشت و رفاه کارکنان را از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانست و افزود: در حد توان این مجتمع از جنس مهربانی است و صبر و مدارای گروه پزشکی و کارکنان با بیماران و مراجعین این مرکز بسیار خوب و مثال زدنی است.
در ادامه، دکتر احمدعلی نوربالا از اعضای هیات علمی و متخصص روانپزشکی مجتمع، ضمن تبریک سال جدید به همه اعضای هیات علمی، پرستاران و کارکنان این مرکز گفت: با توجه به ناترازی ها و تحریم هایی که کشور را تهدید می کند، شرایط موجود جامعه شرایطی سخت و بحرانی و مشابه عبور از گردنه است .
وی با بیان حدیثی از امام جعفر صادق (ع ) گفت: این امام بزرگوار می فرماید «هیچ بنده ای مؤمنی نیست، جز آنکه در دلش دو نور است : نور خوف و نور رجاء که اگر این وزن شود از آن بیش نباشد و اگر آن وزن شود، از این بیش نباشد» و ما از این حدیث می آموزیم در عین حال که از این شرایط باید بیم داشته باشیم، باید امیدوار نیز باشیم.
دکتر نوربالا، ضمن تعریف سرمایه اجتماعی و نقش آن در نجات کشورها از شرایط حاد و خطرناک گفت: این سرمایه اجتماعی، اعتماد مردم به حاکمیت و مشارکت آنها در تصمیم سازی ها و مقوله هایی مانند آن است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت سرمایه روانشناختی گفت: سرمایه روانشناختی در مقایسه با سرمایه اجتماعی، به گونه ای است که نه تنها جامعه بلکه یک فرد یا موسسه یا سازمان با دارا بودن آن می تواند موفق باشد.
استاد روانپزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با اشاره به مولفه های سرمایه روانشناختی گفت: نخستین مولفه این نوع از سرمایه امیدواری است، چرا که اگر انسان امیدش را از دست بدهد، حیاتش را از دست می دهد. در احادیث ما نیز تاکید موکد است که هیچ گاه ناامید نباشید، حتی اگر شرایط خیلی سخت باشد.
وی کارآمدی را دومین مولفه سرمایه روانشناختی دانست و گفت: کارآمدی یعنی هر کس در هر مکان و موقعیتی که هست، توانمند باشد و بتواند توانمندی های خود را ارتقاء دهد.
دکتر نوربالا با بیان این که تاب آوری یا صبر سومین مولفه است که هیچ سقف و محدودیتی ندارد، گفت: آخرین مولفه سرمایه روانشناختی، خوشبینی است که باعث می شود فرد افق آینده جهان را روشن ببیند.
توضیح این که در بخش پایانی این مراسم، از ۹ تن از برگزیدگان مسابقه عکاسی ویژه نوروز ۱۴۰۴ تقدیر بعمل آمد.
ارسال نظر