دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/12/01 - 10:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 76
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

مجمع خیرین مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه مجمع خیرین مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بر اهمیت افزایش تعداد خیرین سلامت این مجتمع به ویژه جذب خیرین خارج از این مرکز، با توجه به گستردگی و عظمت آن تاکید شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مجمع خیرین مجتمع با حضور دکترعبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع و معاونان و مسئولین این مرکز، حاج آقا رضایی مشاور وزیر بهداشت در امور خیرین، دکتر مدرسی خیر نیک اندیش همراه سرای پناه و دکتر میرخانی مدیرعامل مجمع خیرین دوشنبه 29 بهمن 1403 در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.  
در ابتدای این جلسه، میرخانی مدیرعامل مجمع خیرین مجتمع با ارائه گزارشی از اقدامات خیرخواهانه خیرین در بخش های مختلف مجتمع از خرید تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی تا اقدامات عمرانی انجام شده گفت: دومین همایش خیرین ویژه انستیتو کانسر پنجشنبه 9 اسفند1403 امسال در سالن همایش مهدی کلینیک برگزار می شود.  
وی در ادامه بر استفاده از ظرفیت های جدید اسپانسرها و شرکت های اقتصادی و همچنین بهره مندی از کمک های خیرین خارج از کشور برای تجهیز ساختمان جدید انستیتو کانسر تاکید کرد.
اهمیت شفاف سازی و اعتمادسازی در جلب خیرین
حاج آقا رضایی شفاف سازی و اعتمادسازی را در افزایش جلب خیرین بسیار موثر دانست و گفت: خیر سازنده بیمارستان 610 تخت خوابی  انستیتو کانسرآرزو دارد که شاهد راه اندازی این بیمارستان باشد و امیدواریم که باقیمانده مراحل تکمیل و تجهیز این بیمارستان به زودی انجام شود.
وی افزود: عملکرد ما در وزارت بهداشت و سایر نهادهای دولتی باید به گونه ای باشد که خیرین احساس کنند ما تسهیل گر کار آنها هستیم و در جهت رفع موانع می کوشیم. به بیانی دیگر آنها باید خود را شریک راهبردی ما بدانند.
مشاور وزیر بهداشت در امور خیرین در بخشی دیگر از سخنان خود، با اشاره به برگزاری همایش خیرین در روز نهم اسفند گفت: تهیه لیستی از کمبودها و نیازهای مجتمع و ارائه آن در این همایش می تواند در جذب بیشتر کمک های خیرین موثر باشد.
اهمیت هدایت و تشویق خیرین برای مشارکت هر چه بیشتر در حوزه سلامت
در بخشی دیگر از این جلسه، دکتر رستمیان رئیس مجتمع، قدردانی از  خیرین برای مشارکت هر چه بیشتر در حوزه سلامت و درمان را باید داشت : اخیراً یکی از کارشناسان بازنشسته مجتمع، تمامی مبلغ پاداش بازنشستگی خود را برای خرید تجهیزات پزشکی به مجتمع اهداء کرد که کاری بسیار باارزش و نشانه خوبی از اشاعه فرهنگ نیکوکاری و انجام کار خیر در حوزه درمان است.  
وی با اشاره به جایگاه والای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در نظام سلامت گفت: این مجتمع، بزرگترین مرکز بیماران مراجعه کننده از سایر نقاط کشور به ویژه مناطق محروم و دورافتاده است و در واقع آخرین خط درمانی بیماری های سخت و صعب العلاج نیز محسوب می شود.
نقش تسهیل گری اعضای هیئت علمی در جلب کمک خیرین
دکتر رستمیان با بیان این که خیرین بستر بسیار خوبی را برای گسترش خدمات این مجتمع فراهم کردند، گفت: در زمینه جلب حمایت های خیرین، جایگاه اعضای هیئت علمی و نقش تسهیل گری آنان بسیار مهم است.  
وی با اشاره به بستر بسیار غنی خدمات علمی و پژوهشی مجتمع گفت: جلب حمایت خیرین نه تنها در حوزه درمان و از جمله خرید تجهیزات پزشکی ضروری است، بلکه این کمک ها می تواند در ارتقای حوزه علمی و پژوهشی مجتمع نیز سودمند باشد.
رئیس مجتمع بر اهمیت بروز کردن و گسترش راههای جذب کمک های خیرین در پیشبرد پروژه های مختلف مجتمع تاکید کرد و افزود: پیشبرد اهداف و پروژه های مجتمع تنها با تکیه بر بودجه های محدود دولتی امکان پذیر نبوده و بایستی در پی یافتن منابع جدید از مسیر خیرین و بخش خصوصی باشیم. 
تشکیل انجمن خیرین مجتمع و افزایش جذب کمک های خیرین
دکتر رستمیان تشکیل انجمن خیرین مجتمع را اقدامی مثبت در جهت گسترش جلب کمک های خیرین دانست و گفت: خوشبختانه مسیر بسیار خوبی تا کنون طی شده است و امیدوارم با افزایش جذب منابع  خیرین مشکلات بیماران مجتمع کاهش پیدا کند.  
در ادامه دکتر سید محمدجواد مرتضوی مدیر گروه جراحی ارتوپدی، یکی از بزرگترین مشکلات دانشگاهی و دولتی را بحث نگهداری از تجهیزات دانست و گفت: نحوه نگهداری از تجهیزات و افزایش عمر مفید آنها مساله مهمی است که پس از خرید تجهیزات باید به آن توجه داشت.
وی بر اهمیت توجه به نیروی انسانی و رشد علم در کنار گسترش تجهیزات و پروژه های ساختمانی تاکید کرد و گفت: در زمینه جلب کمک های خیرین، توجه به اساتید شاخص و چهره های ماندگار و اختصاص گرانت به آنها برای توسعه زمینه های علمی امری مهم است.
همراه سرای پناه الگویی مناسب برای سایر بیمارستان ها
دکتر مدرسی خیر نیک اندیش همراه سرای پناه توجه به الگوسازی را ضروری دانست و گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در هر زمینه ای می تواند الگو باشد و الگوسازی کند. به عنوان مثال ساخت همراه سرای پناه که به عنوان الگویی برای سایر بیمارستان ها مطرح شده است.
وی افزود: در جلب کمک های خیرین، اساتید مجتمع بهتر از هر کسی می توانند در این زمینه کمک کنند. همچنین اگر خیرین بدانند کمک هایشان صرف رشد و توسعه چه بخشی یا خرید چه تجهیزاتی شده است، انگیزه شان برای انجام امور خیر در حوزه سلامت افزایش می یابد.
دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) نیز با بیان این که این بیمارستان، محل ارجاع مادران پرخطر است، گفت: در راستای ارتقای خدمت رسانی به مادران باردار، لازم است اورژانس زایمان و بخش های مرتبط با آن استانداردسازی شود.
در بخشی دیگر از جلسه، حاج آقا رضایی مشاور وزیر بهداشت در امور خیرین، با اشاره به عظمت و گستردگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بر اهمیت افزایش تعداد خیرین این مرکز تاکید کرد و گفت: در حال حاضر بیشتر خیرین این مرکز داخلی هستند ولی بهتر است خیرین این مرکز ترکیبی از خیرین داخل بیمارستان و خارج از آن باشند.
وی با بیان این که آرزو داریم بیماران تنها درد بیماری را بکشند و نه درد اقتصادی، گفت: پیشنهاد می شود بانک ظرفیت خیرین در این مرکز ایجاد شود تا تعداد خیرین مشخص شود. همچنین بخش های حامی خیرین در این مجتمع ایجاد شود و با ایجاد کرسی های خیرین  الگوسازی شود.
توضیح آن که دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر مرتضی دارایی معاون فرهنگی و دانشجویی مجتمع، دکتر روح الله میری رئیس انستیتو کانسر و سایر اعضا در این جلسه حضور داشتند.
خبرنگار: زهرا صادقی

  • گروه خبری : خیرین و اهداکنندگان
  • کد خبر : 290895
کلمات کلیدی
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه