• تاریخ انتشار : 1403/04/04 - 11:30

جلسه کمیته تیر‌ماه سکته حاد مغزی (۷۲۴) مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در جلسه تیر ماه کمیته مدیریت درمان استروک مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) عملکرد و اهم چالش های بخش استروک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه کمیته سکته حاد مغزی (۷۲۴) یکشنبه سوم تیر ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس، دکتر مژگان رحیمی رئیس گروه بیهوشی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مژده قبایی مسئول واحد مدیکال و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا مصوبات جلسات گذشته بررسی شد.
سپس آماری از بیماران سکته حاد مغزی در خرداد ماه 1403 از مجموع ۳۸ بیمار مبتلا به سکته حاد مغزی (کد سمای زیر ۲۴ ‌ساعت) ۲۴ بیمار ایسکمیک و ۱۴ بیمار rTPA دریافت کرده بودند ارائه شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها
نویسنده: