دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/04 - 14:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 90
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بخش جراحی عروق بیمارستان حضرت مهدی (عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد

با راه اندازی کامل بخش جراحی عروق بیمارستان حضرت مهدی (عج) با تعداد 29 تخت بستری، این بخش آماده ارائه خدمات پیشرفته و فوق تخصصی به بیماران سطح کشور است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بخش جراحی عروق بیمارستان حضرت مهدی (عج) صبح روز شنبه 3 آذر 1403 با حضور رئیس، معاونان و مسئولان مجتمع افتتاح شد.  
در مراسم افتتاحیه این بخش، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با اشاره به راه اندازی بخش جراحی عروق بیمارستان حضرت مهدی (عج) به همت اساتید و کارکنان مجتمع گفت: انشالله افتتاح این بخش، منشا خیر برای بیماران نیازمند باشد تا به خدمات جدیدی که مورد نیاز آنها است، دسترسی داشته باشند.
وی با بیان این که بخش جراحی عروق به طور کامل راه اندازی شده است، گفت: در حال حاضر بیماران در این بخش بستری بوده و اعمال جراحی نیز در حال انجام است. همچنین امیدواریم اتاق عمل هیبرید نیز هر چه سریع تر راه اندازی شود.

بخش جدید جراحی عروق، یادگار اساتید پیشکسوت مجتمع
دکتر اینانلو با ذکر یاد و خاطره اساتید پیشکسوت مجتمع گفت: افتتاح بخش جدید جراحی عروق، یادگار این عزیزان است که توانستیم آن را احیاء کنیم.
در ادامه، دکتر سید حسن امامی رضوی مشاور وزیرو رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: پس از افتتاح بیمارستان حضرت مهدی (عج)، بخش های بسیار خوبی در این مجتمع راه اندازی شد.
رئیس بخش جراحی عمومی مجتمع، بخش جراحی عروق را از بخش های مورد نیاز بیماران در سطح کشور دانست و افزود: امیدوارم با افتتاح این بخش و حضور اساتید جوان و پرتلاش، آلام مردم کمتر شود و بتوانند از خدمات پیشرفته و فوق تخصصی این بخش استفاده کنند.    

بخش جراحی عروق مجتمع و پیشینه تاریخی آن
در ادامه، دکتر مرتضی نوع پرست فوق تخصص جراحی عروق و رئیس بخش جراحی عروق مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: بخش جراحی عمومی مجتمع، یکی از مراکز اصلی و پیشرو در جراحی‌های تخصصی ایران است که از سال ۱۳۲۵ به ریاست دکتر یوسف میر ایروانی فعالیت خود را آغاز کرده است. این بخش که به یاد بنیانگذار آن به تالار میر معروف بود، بعدها به تالار شهید تغییر نام یافت و نقش برجسته‌ای در توسعه علوم پزشکی کشور ایفا کرده است.
وی با بیان این که در دهه ۱۳۵۰با گسترش بخش جراحی، اعمال جراحی عروق نیز آغاز شد، گفت:  این فعالیت‌ها از سال ۱۳۵۷ به‌طور رسمی و با پیشگامی اساتید برجسته‌ای مانند دکتر احراری و دکتر دادمرز، وارد مرحله جدیدی شد.
دکتر نوع پرست ادامه داد: دکتر احراری، پس از گذراندن دوره‌های تخصصی در سوئد و دکتر دادمرز، که از کالج کاردیوتوراسیک فارغ‌التحصیل شده بود، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت جراحی‌های عروقی در این مرکز داشت.

پیشگامی بیمارستان امام خمینی (ره) در جراحی‌های پیچیده
وی با اشاره به پیشگام بودن بیمارستان امام خمینی (ره) در اجرای جراحی‌های پیچیده مانند وازکتومی، جراحی مری و حتی پیوند کبد در سطح ملی گفت: نخستین جراحی‌های عروق در این مرکز همراه با اعمال جراحی عمومی انجام می‌شد و این روند در سال‌های بعد با حمایت ریاست دانشگاه و اساتید برجسته ادامه یافت.
رئیس بخش جراحی عروق مجتمع افزود: در سال ۱۳۸۸بخش جراحی عروق با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و اتاق عمل‌های جدید وارد فاز توسعه شد و همچنان به‌عنوان یکی از مراکز مرجع در این حوزه فعالیت می‌کند.
وی با ارج نهادن به تلاش ها و نقش موثرمدیران  و اساتید بیمارستان در مسیر توسعه این مرکز گفت: در این مسیر پرچالش، نقش همه مسئولین و اساتید به‌ویژه دکتر اینانلو ، دکتر کاظمینی، دکتر سورکی و دکتر احمدی برجسته بوده است. چرا که تلاش‌های بی‌وقفه آن‌ها در مدیریت این دوره‌های پرفشار، پیشرفت‌های چشمگیری را برای بیمارستان به همراه داشته است.
دکتر نوع پرست در پایان گفت: این مرکز اکنون با برنامه‌ریزی‌های جدید در حال انتقال اتاق عمل هیبرید مجتمع به مجموعه اتاق عمل های جدید مجتمع واقع در بیمارستان حضرت مهدی (عج)  است و امیدواریم که با تکمیل این پروژه، خدمات گسترده‌تری به بیماران ارائه شود.

  • گروه خبری : مراسم
  • کد خبر : 284870
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه