• تاریخ انتشار : 1403/02/03 - 11:52

سومین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1403

در سومین نشست هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اهم چالش های بخش اورژانس این مرکز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سومین نشست اعضای هئیت رئیسه این مرکز دوشنبه سوم اردیبهشت 1403 با حضور رئیس مجتمع، معاونان درمان، پشتیبانی، امور دانشگاهی و سایر اعضا در سالن شورای انستیتو کانسر مجتمع برگزار شد.
دکتر اینانلو با اشاره به اهم مسائل و چالش های اورژانس مجتمع گفت: ارجاع نا مناسب بیماران از دیگر مراکز درمانی به این مرکز، منجر به ازدحام و شلوغی بیش از حد در اورژانس شده است که چهره این واحد را دچار مشکل کرده لذا ضمن مکاتبات لازم با معاونت درمان دانشگاه باید هر چه سریعتر تدابیری در این رابطه اندیشیده شود .
وی افزود : این مداخلات نیازمند تمایل دوسویه هئیت رئیسه مجتمع و گروه طب اورژانس است. در ادامه رئیس مجتمع بر تعیین تکلیف هرچه سریعتر بیماران در اورژانس و همچنین در نظر گرفتن فضای مناسب برای بخش خون تأکید کرد.
دکتر اینانلو در پایان سخنان خود گفت: اساتید بخش ها و به ویژه اساتید جوان تر باید بر ترخیص به موقع بیماران اهتمام بیشتری بورزند و پیشنهادات سازنده خود را در خصوص تسریع در ترخیص بیماران در اورژانس را مطرح کنند بدیهی است که مسائل با خرد و همت جمعی بهتر حل خواهد شد.
دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع گفت : باید جلسه ویژه ای با حضور اساتید طب اورژانس در خصوص مدیریت بیماران در این بخش برگزارو دستورالعملی دراین رابطه تدوین تا از بار مضاعف در اورژانس تا حدی کاسته شود . دکتر طاهر معاون درمان مجتمع بر احصا آماردقیق ورودی و خروجی بیماران در اورژانس و مرتفع کردن چالش های این بخش در اسرع وقت تاکید کرد.
در ادامه اعضای جلسه به ارائه راهکارهای اصلاحی پیرامون مدیریت بیماران و کاهش ازدحام در اورژانس پرداختند. در این جلسه، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر روح‌اله میری رئیس بیمارستان انستیتو کانسر، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولی عصر (عج)، دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره)، دکتر رضا ارشادی رئیس بیمارستان حضرت مهدی(عج)، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی مجتمع، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری اطلاعات، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی ، لیلا ترک زاده مدیر امور عمومی انستیتو کانسر، امیر رجبی رئیس دفتر ریاست حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست