بیست و دومین نشست تیم مدیریت و رهبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
دکتر اینانلو: همکاران گروه پرستاری مجتمع اصل پوشش حرفهای را درحد قابلقبول و خوبی رعایت میکنند و ما برخلاف بسیاری از مراکز درمانی دیگر با این چالش چندان مواجه نیستیم. برای موارد معدود سهلانگاری در رعایت پوشش حرفهای، مطمئن هستم ارتقای این استاندارد با تبیین اهمیت رعایت آن -در اعتماد بیمار به صلاحیتهای درمانگر از جمله صلاحیت علمی وی، رعایت شان آکادمیک مجموعه که از بدو تاسیس بهجد توسط فراگیران و حاضرین در دانشگاه و بیمارستان رعایت میشده و همچنین تداوم فضای علمی برتر دانشگاه و مجتمع- در جو رفاقتی و توسط روسای بخشها قابل دستیابی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، بیست و دومین نشست تیم مدیریت و رهبری مجتمع دوشنبه ۱ آبان ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر سیدعلی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر مرتضی دارایی معاون فرهنگی، سایر اعضا و مدعوین در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر اینانلو در صحبت پیش از دستور پس از بحث و تبادل نظر حاضرین درباره شرایط رعایت استاندارد پوشش حرفهای در مجتمع، ضمن اشاره به جایگاه والای علمی این مرکز از بدو تاسیس و قدردانی از پروفشنالیسم گروه پرستاری در رعایت دستورالعملها، در سخنانی به اهمیت تبیین و توضیح جایگاه این اصل برای کلیه فراگیران توسط روسای بخشها پرداخت.
دکتر سورکی نیز با تاکید بر گفتههای رئیس مجتمع نقش و اثرگذاری استاد و رئیس بخش را بسیار پررنگ خواند و گفت: در بسیاری زمینهها فراگیران از اساتید خود الگو میگیرند و به دلیل وجود فضای دوستانه با اساتید، انتقال و نظارت بر اجرای اصول اخلاقی و علمی از این کانال منطقیتر است.
در ادامه دکتر مومنی گزارشی از وضعیت پاویونهای مجتمع، چالشها و تجهیزات مورد نیاز ارائه کرد و حاضرین در خصوص مباحثی همچون سلف پاویون حضرت مهدی، بوفه غذا در پاویون، دستیاران مقیم، نیروی خدمات خانم در پاویون مرکزی، افزودن تعداد آلاچیق ها و حریم خصوصی برای دستیاران در پاویون بحث و تبادل نظر کرده و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
در این زمینه دکتر مومنی گفت: محدوده حریم خصوصی دستیاران کمدهای شخصی ایشان است. وی پیشنهاد افزایش تعداد کمدها در پاویون را مطرح نمود.
همچنین دکتر کاظمینی دلیل انتخاب مجتمع توسط بسیاری از دستیاران جدیدالورود را وجود پاویون مجهز در این مجموعه بیمارستانی دانست و عنوان نمود: به دلیل شرایط اقتصادی بسیاری از دستیاران شهرستانی تمکن اجاره واحد در نزدیکی مجتمع را ندارند.
دکتر مومنی توضیح داد: معاونت امور دانشگاهی با این دستیاران تا حدی همکاری میکند اما هر سال این چالش در حال تکرار و افزایش است.
دکتر کاظمینی اضافه کرد: اگر ممنوعیت اقامت در پاویون الزامی بشود، باید پیش از آغاز سال تحصیلی و هنگام تحقیق فراگیران برای انتخاب بیمارستان به اطلاع ایشان رسانده شود.
در ادامه دکتر سیف برقی در ابتدای صحبت خود درباره چهار دسته از گروههای جامعه که بیشتر در معرض فرسودگی شغلی قرار دارند از جمله پزشکان، ورزشکاران، موسیقیدانان و اخیرا گروه بیماران مزمن با سوابق بستری متعدد توضیحاتی داد.
رئیس بخش پزشکی ورزشی ادامه داد: جامعه سلامت از بیماران مراقبت میکند ولی مراقبت از خود را فراموش کرده و همین باعث فرسودگی شغلی خواهد شد.
دکتر سیف برقی افزود: با راهاندازی بخش پزشکی ورزشی در ساختمان حضرت مهدی(عج) آمادگی داریم تا ۲۴ ساعته در خدمت بیماران و کارکنان باشیم.
در ادامه وی درباره همایشهای سلامت و زندگی که با همکاری شهرداری برای مردم در موضوعات مختلف برگزار میشود توضیح داد.
وی افزود بالغ بر ۷۲ درصد سخنرانان این همایشها تاکنون از اساتید مجتمع بودهاند و در همه آنها علاوه بر پرسش و پاسخ، ارائه خدمات سلامت و آموزش عمومی در دستور کار قرار داشته است.
دکتر سیف برقی ضمن اشاره به این موضوع که بعد از ۱۲ سال، به اجرای دویستمین همایش رسیدهایم پیشنهاد داد که این همایش در سالن همایش حضرت مهدی (عج) و ویژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود.
دکتر اورندی ضمن استقبال از پیشنهاد ۲۴ ساعته شدن بخش پزشکی ورزشی گفت: برگزاری همایش زندگی و سلامت با توجه به اینکه پایهگذاری برنامه در دانشگاه بوده، در بحث برندینگ دانشگاه و مجتمع موثر خواهد بود و در ادامه پیشنهاد ثبت نام دومرحله ای را عنوان نمود.
سپس حاضرین پس از گفتگو به برگزاری این برنامه با رعایت ملاحظات بیمارستان، رای موافق دادند.
در خاتمه نشست دکتر کاظمینی ضمن تشکر از برنامه معاونت امور دانشگاهی برای معرفی خدمات این معاونت برای دستیاران جدیدالورود گفت: به تازگی میزبان تیم ارزیابی گروه جراحی عمومی از وزارتخانه بودیم و ایشان تحت تاثیر گزارش ویدئویی و توضیحات این برنامه قرار گرفته بودند.
شایان ذکر است دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره)، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولی عصر(عج)، دکتر روح الله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر رضا ارشادی سرپرست بیمارستان حضرت مهدی(عج)، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی مجتمع، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، دکتر مریم پرنیان سرپرست مدیریت واحد نظارت بر درمان در این نشست حضور داشتند. همچنین دکتر سید خلیل پسته ای رئیس بخش بیهوشی، دکتر توحید سیف برقی رئیس بخش پزشکی ورزشی، مهندس علیرضا شیری مدیر اجرایی معاونت امور دانشگاهی و فاطمه زارعی کارشناس آموزش دفتر پرستاری بعنوان مدعو در این جلسه حاضر بودند.
ارسال نظر