نخستین جلسه روسای بخشهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۳
در جلسه اردیبهشتماه روسای بخشهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص عملکرد آزمایشگاههای تخصصی طبی و پاتولوژی این مرکز بحث و تبادلنظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نخستین جلسه روسای بخشها چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، معاونان پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی و روسای بخش های بالینی در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا دکتر عبدالهی رئیس بخش پاتولوژی مجتمع به ارائه گزارش تفصیلی از معرفی بخش پاتولوژی و آزمایشگاه تشخیص طبی مجتمع و اهم چالش های این واحد پرداخت.
وی افزود: رشته آسیب شناسی برای اولین بار در سال 1319 توسط دکتر حبیبی وارد ایران و راه اندازی شد و اولین آزمایشگاه آسیب شناسی بیمارستانی در سال 1334 شامل بخش های هیستوپاتولوژی، سایکوپاتولوژی و تحقیقات و آمار در مجتمع راه اندازی شد.
در ادامه دکتر عبدالهی از اساتید گرانقدر رشته پاتولوژی دکتر شمس شریعت، دکتر شمسا، دکتر بهادری، دکتر فریدون معماری و دکتر کمالیان که زحمات بسیاری دررابطه با رشته پاتولوژی انجام داده اند یاد کرد.
سپس دکتر اینانلو رئیس مجتمع ضمن تشکر از دکتر عبدالهی و گزارش ارائه شده گفت: در واقع ما در آزمایشگاه با حضور دکتر عبدالهی با کمترین مشکل مواجه هستیم که امیدوارم همین روند همچنان ادامه دار باشد و مسائل و چالش های این واحد با تامین نیروی و تجهیزات لازم هر چه سریعتر مرتفع شود.
دکتر رستمیان رئیس بخش روماتولوژی بر اصلاح فرآیند های پژوهشی با رویکرد تحقیق در توسعه در مجتمع تأکید کرد.
در ادامه دکتر صادق نیت رئیس بخش اختلالات خواب ضمن تشکر از رئیس مجتمع به خاطر پیگیری های مستمر و اصلاح مسیر ورود و خروج کارکنان در خیابان باقرخان و با اشاره به ساختمان های اطراف ساختمان های جدید الاحداث در مجتمع گفت: به منظور زیبا سازی و استفاده بهینه از فضا های مجتمع باید برای ساختمان های اطراف ساختمان جدید که بر اساس ضرورت ساخته شده است فکری شود.
دکتر عباسی رئیس بخش نفرولوژی ضمن تشکر از عملکرد خوب واحد آزمایشگاه مجتمع گفت: آزمایشگاه مجتمع همکاری بسیار خوبی با بخش پیوند دارند بطوریکه برخی از آزمایش های پیوند که نیازمند است به سرعت پاسخ داده شود در اسرع وقت و در کمترین زمان ممکن جواب آزمایش داده می شود تا تصمیم گیری درستی برای بیمار انجام شود جای بسی تقدیر و تشکر دارد.
دکتر علی جعفریان رئیس بخش هپاتوبیلیاری و پیوند کبد با اشاره به مثبت بودن تعریف دیویژن ها در آزمایشگاه پاتولوژی گفت: وجود دویژن در آزمایشگاه باعث ارتقای کیفیت گزارش ها شده و در واقع گزارشی که برای بخش هپاتوبیلیاری مجتمع داده می شود در هیچ جای کشور وجود ندارد.
در پایان روسای بخشهای مجتمع به تبیین نقاط نظرات خود در خصوص عملکرد آزمایشگاهها پرداختند.
ارسال به دوستان