دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/11/30 - 07:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هفتمین گراند راند مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)‌برگزار شد

در هفتمین گراند راند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)‌، در خصوص بیمار مبتلا به عود تومور تیموما در بارداری و چالشهای تشخیصی و درمانی مرتبط با آن، بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، هفتمین گراند راند ماهانه این مجتمع با حضور فراگیران و اعضای هیئت علمی تمامی گروه‌ها، روز چهارشنبه ۲۹ بهمن سال ۱۴۰۴ در تالار شهید این مرکز برگزار شد.
دکتر مرتضی دارایی، معاون امور فرهنگی و دانشجویی مجتمع و متخصص داخلی، در تشریح موضوع این گراند راند گفت: مورد ارائه شده مربوط به خانم جوان مبتلا به میاستنی گراویس و همزمان تیوما بود که پس از جراحی و درمان تکمیلی تیوما و چندسال خاموشی بیماری زمینه ای، بارداری داشت.
وی افزود: بیمار در طول دوران بارداری و پس از انجام ارزیابی های تصویربرداری، مشخص شد که به متاستاز به پلور مبتلا شده است. 
در ادامه، متخصصین به بررسی چالش‌های درمان سرطان در بارداری پرداختند و در مورد عوارض شیمی درمانی بر   جنین صحبت شد  که نیاز به بررسی دقیق و تصمیم‌گیری‌های آگاهانه دارد. از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه، چالشهای دارویی و محدودیت‌های استفاده از داروها در دوران بارداری بود.
در انتهای این نشست علمی، از دکتر اعظم حسینی هوشیار فلوشیپ پریناتولوژی به عنوان ارائه کننده برجسته این نشست و همچنین دستیاران گروه های مختلف تخصصی و دو تن از حاضرینی که موفق به ارائه پاسخ صحیح به پرسش این گراند راند شده بودند، با اهدای لوح یادبود و جایزه قدردانی به عمل آمد.

  • کد خبر : 315900
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه