دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/05/19 - 13:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 398
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با تاکید بر حفظ منابع انسانی و جانشین پروری

نخستین جلسه شورای مدیران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

دکتر کاظم رهنما در نخستین جلسه شورای مدیران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با تأکید بر جایگاه مهم و راهبردی این مرکز در میان بیمارستان های کشور، خواستار هم‌افزایی مدیران برای ارتقای بهره‌وری، حفظ منابع انسانی و اجرای برنامه‌های عملیاتی تا پایان سال شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین جلسه شورای مدیران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز شنبه 18 مرداد سال 1404 با حضور دکتر کاظم رهنما معاون پشتیبانی مجتمع و مدیران حوزه های مختلف معاونت پشتیبانی این مرکز برگزار شد.
در این جلسه، دکتر کاظم رهنما معاون پشتیبانی مجتمع گفت: باید ضمن حفظ و پاسداشت آنچه که تحویل گرفته ایم، در جهت ارتقای وضعیت موجود بکوشیم
وی با اشاره به موفقیت و درخشش مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) در تمامی بحران ها و رویدادهای کشور گفت: این مهم است که به خود یادآوری کنیم در کجا مشغول خدمت هستیم.

شناسنامه فاخر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

معاون پشتیبانی مجتمع گفت: همه ما کارمندان دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم که بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور است و به فرموده مقام معظم رهبری، نماد علوم پزشکی کشور محسوب می شود.
وی افزود: این مجتمع با نام سابق بیمارستان هزار تخت خوابی، که در حال حاضر به نام مقدس امام خمینی (ره) مزین شده است، زیر پرچم دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد.
دکتر رهنما، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را استراتژیک ترین (راهبردی ترین) بیمارستان کشور دانست و گفت: بایستی عملکرد همگی ما با شناسنامه فاخر این مرکز بزرگ انطباق داشته باشد و اگر در این مسیر، هر مدیری با کارکنان زیرمجموعه خود همراه باشد و عظمت کار کردن در این مرکز را به خود و دیگران یادآوری کند، قطعاً تغییرات مثبتی رخ خواهد داد.
معاون پشتیبانی مجتمع، خواستار ارائه برنامه عملیاتی بیمارستان از سوی واحد اعتباربخشی و بهبود کیفیت این مرکز شد و افزود: هفت ماه تا پایان امسال باقی مانده است و با توجه به برنامه عملیاتی بیمارستان، می توان  برای انجام اقدامات مورد نیاز برنامه ریزی کرد.
وی مدیران امور عمومی مجتمع را جانشینان معاون پشتیبانی در حوزه های مرتبط با خود دانست و خطاب به آنها گفت: بخش بزرگی از نیروی انسانی به عنوان زیرمجموعه شما محسوب می شوند و باید در خصوص حفظ منابع انسانی و مدیریت درست منابع انسانی جدی باشیم.

منابع انسانی، بزرگترین برگ برنده بیمارستان

معاون پشتیبانی مجتمع با بیان این که، بزرگترین برگ برنده ما منابع انسانی هستند، گفت: حفظ سلامت و حرمت یکایک نیروی انسانی باید برای شما مهم باشد. چراکه هر یک از نیروهای انسانی، عضوی از خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب می شوند.
وی جانشین پروری را نشانه ای از حرفه ای بودن یک مدیر دانست و افزود: لازم است که مدیران حوزه های مختلف به مبحث منتورینگ (Mentoring) در میان کارکنان زیرمجموعه خود اهمیت دهند و اگر در میان افراد زیرمجموعه، فرد توانمندی وجود دارد، در انتقال تجربیات و دانش خود به فرد مورد نظر تلاش کنند.   

اهمیت جایگاه دفتر اعتباربخشی و بهبود کیفیت بیمارستان

دکتر رهنما با تاکید بر اهمیت جایگاه و کار دفتر اعتباربخشی و بهبود کیفیت، این واحد را دربرگیرنده همه بیمارستان دانست و گفت: سنجه های مربوط به حوزه هر مدیری باید در دسترس و روی میز کار آنها باشد.
وی افزود: کار واحد اعتباربخشی و بهبود کیفیت مجتمع بسیار فراتر از برگزاری کمیته ها است و مسئولین این واحد باید ضمن احاطه بر کل فضای بیمارستان، ارتباط بسیار خوبی با دفتر پرستاری داشته باشند.
معاون پشتیبانی مجتمع با اشاره به اهمیت کار انتظامات و حراست این مرکز گفت: لازم است انتظامات و حراست در چارچوب اصول عمل کنند.
وی بر اهمیت پذیرش بدون محدودیت بیماران اورژانسی تاکید کرد و افزود: لازم است بیماران اورژانسی تحت هر شرایطی و از هر ملیت و قومی که هستند، در بیمارستان پذیرش شوند.

پرونده های بیماران، بزرگترین منبع پژوهشی فراگیران

دکتر رهنما پرونده های بیماران مجتمع را بزرگترین منبع پژوهشی برای فراگیران دانست و افزود: باید از پرونده های بیماران چه فیزیکی و چه الکترونیک مراقبت و صیانت شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، به اهمیت کار دفتر فنی مجتمع اشاره کرد و افزود: باید در تمامی حوزه ها برنامه ریزی داشته باشیم و به انضباط پروژه ها اهمیت دهیم. از جمله این که کارهایی که مربوط به فصل زمستان است، در تابستان پیگیری کنیم و بالعکس.
معاون پشتیبانی مجتمع،.روابط عمومی را آیینه بیمارستان خواند و گفت: سایت مجتمع باید دارای ادبیاتی فاخر باشد و تمامی جزئیات در آن رعایت شود، چراکه الگویی تمام عیار برای بیمارستان های کشور محسوب می شود.
وی با اشاره به گردش کار (Turn over) بالای درمانگاههای مجتمع گفت: باید به سیال بودن فرآیندهای درمانگاهها توجه داشته باشیم. همچنین توجه به نظافت درمانگاهها امر مهمی است که باید رعایت شود. حضور مدیران درمانگاهها در ساعات اوج پذیرش بیماران نیز اهمیت خاصی دارد.
دکتر رهنما، بر ضرورت توجه به مقوله سلامت کارکنان مجتمع تاکید کرد و گفت: انتظار آن است که بیمارستان پیشرویی مانند امام خمینی (ره) برای کارکنان خود پرونده سلامت داشته باشد.
وی در پایان سخنان خود گفت: همه کسانی که به این مرکز مراجعه می کنند، دردمند و دارای مشکل هستند و نباید از کوچکترین تلاشی در جهت بهبود حال دل بیمارانمان دریغ کنیم.
توضیح این که در این جلسه، مدیران حوزه های مختلف پشتیبانی به طرح مسائل مختلف حوزه خود پرداختند و در رابطه با موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر کردند.
خبرنگار: زهرا صادقی

  • کد خبر : 302602
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه