متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 12:41

کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

در نشست مهرماه کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی از اهم چالش‌های این کمیته ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه مهرماه کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار، یکشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ با حضور مهندس احد اکرمی سرپرست خدمات پشتیبانی مجتمع، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، علیرضا شیری همدانی مدیر اجرایی معاونت امور دانشگاهی، سهیلا احمدی سرپرست امور عمومی تصویربرداری، دکتر سمانه سالاروند مسئول فنی آزمایشگاه بالینی مجتمع، مهندس اعظم کریمی مسئول بهداشت حرفه ای و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
 در ابتدای جلسه، مصوبات جلسه قبل پیگیری و در ادامه در خصوص اهم چالشهای بازدید بهداشت حرفه ای از آزمایشگاه جامع و نواقص موجود در آن گزارشی ارائه شد که مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
در ادامه مهندس کریمی مسئول بهداشت حرفه‌ای مجتمع گزارشی در خصوص مخاطرات کار با نیتروژن مایع و شرایط نگهداری و نکات ایمنی کار با مایع کرایوژنیک توضیحاتی را ارائه داد.
در نهایت نیز گزارش بازدید کارشناسان معاونت بهداشتی در خصوص تعدادی از واحدهای مجتمع ارائه و جهت رفع نواقص آن اقدامات اصلاحی تعیین شد.

تنظیمات پس زمینه