• تاریخ انتشار : 1403/05/16 - 12:17

به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر

کلاس آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)برگزار شد

همزمان با ششمین روز هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر، کلاس آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کلاس آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر، روز یکشنبه 15 مرداد سال 1403 با حضور جمعی از اساتید، دستیاران، پرستاران و ماماهای شاغل در بخش های مرتبط با مراقبت از مادر و نوزاد، در سالن شهید میرزایی انستیتو کانسر برگزار شد.
در ابتدای برنامه، دکتر معصومه عسگر شیرازی دانشیار گروه گوارش کودکان در خصوص مزایای شیر مادر برای حاضرین مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر صدیقه حنطوش زاده استاد طب مادر و جنین در رابطه با نقش متخصص زنان در شیردهی و تداوم آن، مطالبی را عنوان کرد و پس از آن، به بحث وتبادل نظر با حاضرین در جلسه پرداخت.
در پایان دکتر محمود راوری عضو هیئت مدیره انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر که میهمان ویژه این برنامه بود، در خصوص موانع شیردهی و چالش های موجود مباحثی را بیان کرد.
توضیح این که، کلاس آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر با هماهنگی دکتر پروانه صادقی مقدم دانشیار طب نوزادی و به همت واحد آموزش سلامت دفتر پرستاری و حمیده آرونی کارشناس مسئول شیر مادر مجتمع، برگزار شد.

Author:

0 Comments for this article