• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 11:46

به منظور ارتقای سطح آگاهی و مهارت کارکنان مرتبط با سلامت مادران و نوزادان، کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر شانزدهم و هفدهم تیرماه 1403 با حضور جمعی از کارشناسان اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه و همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع و بیمارستان ضیائیان، در محل کلاس درس مرکز تحقیقات گروه نوزادان بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار شد.
در این برنامه دو روزه علمی، ضمن مرور مباحث تئوری مرتبط با تغذیه با شیر مادر، شرکت‌کنندگان با حضور اساتید مجرب دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهارت‌های عملی خود را در این زمینه ارتقا دادند.
توضیح اینکه این کارگاه در راستای سیاست‌های حمایتی از خانواده و جوانی جمعیت تدارک دیده شده بود وبا استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان روبرو شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کارگاه آموزشی
Author: