دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/27 - 19:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 359
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

هفتمین جشنواره پژوهشی و بین‌المللی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در مسیر تحولات بنیادی

همزمان با مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، هفتمین جشنواره پژوهشی و بین‌المللی این مجتمع با حضور مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران، اساتید برجسته و جمعی از پژوهشگران و متخصصان حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به سابقه برگزاری این رویداد علمی گفت: «این جشنواره برای نخستین بار با همت دکتر رستمیان و در قالب جشنواره آموزشی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد. مرحوم استاد دکتر یلدا، از چهره‌های ماندگار علم پزشکی کشور، یکی از نخستین سخنرانان این جشنواره بود. اکنون در آستانه هفتمین سالگرد درگذشت این استاد بزرگوار، شاهد ادامه این مسیر با قوت و جدیت بیشتر هستیم

آغاز فصل جدید تحولات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
دکتر رئیس‌کرمی با اشاره به تحولات پیش‌روی این مجتمع گفت: «مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) طی دو سال آینده شاهد تغییرات و پیشرفت‌های مهمی خواهد بود. دکتر اینانلو، در یکی از حساس‌ترین مقاطع زمانی یعنی دوران راه‌اندازی بیمارستان حضرت مهدی (عج)، مسئولیت ریاست این مجتمع را بر عهده داشت و اکنون این مسئولیت بر دوش دکتر رستمیان قرار گرفته است».
وی افزود: «با راه‌اندازی ساختمان جدید انستیتو کانسر، تأمین تجهیزات لازم و جذب و آموزش نیروی انسانی متخصص در کنار تکمیل زیرساخت‌های فنی و مدیریتی، از اولویت‌های اصلی در دوره جدید مدیریت این مجتمع خواهد بود

تأکید بر ارتباطات مؤثر با نهادهای کلیدی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت تعاملات بین‌سازمانی، بر لزوم ارتباط مؤثر مجتمع با نهادهای تصمیم‌گیرنده همچون دولت، مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد و گفت: «حل معضلات و پیشبرد اهداف مجتمع، مستلزم برقراری تعاملات سازنده با این نهادها است. این ارتباطات می‌توانند به بهبود روند تأمین منابع مالی، تجهیزات و نیروی انسانی کمک شایانی کنند.
هفتمین جشنواره پژوهشی و بین‌المللی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، فرصتی ارزشمند برای نمایش دستاوردهای علمی و پژوهشی این مجموعه، تقویت همکاری‌های بین‌المللی و گام برداشتن در مسیر ارتقاء نظام سلامت کشور بود.

نقش پررنگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی ره در تاریخ پزشکی کشور
دکتر عبدالرحمان رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نیز در سخنانی، اقتدار علمی و جایگاه اجتماعی این مجتمع را در سطح کشور بی بدیل دانست و گفت: بسیاری از اقدامات پزشکی که برای نخستین بار در کشور به انجام رسیده است، ابتدا در این مجتمع محقق شده و به جرات می توان گفت، بخش قابل توجهی از تاریخ پزشکی کشور متعلق به این مرکز است.
دکتر رستمیان پذیرش مسئولیت این مرکز، همراهی اساتید گرانقدر، کارکنان دلسوز، فراگیران پرتلاش و خدمت به بیماران را افتخاری برای خود خواند و گفت: همه آحاد در سطوح مختلف مجتمع برای رسیدن به اهداف خدمت رسانی باید امید، همدلی، همکاری و همفکری داشته باشیم.
وی گفت: جایگاه اجتماعی این بیمارستان در افکار عمومی مرهون فداکاری اساتید و کارکنان آن به خصوص در موقعیت های بحرانی نظیر ایام جنگ تحمیلی و دوره شیوع کروناست.

 اهمیت کاربرد هوش مصنوعی و فن آوری های نوین در بخش های مختلف مجتمع

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت ارائه ایده های جدید و همچنین بکارگیری هوش مصنوعی در جهت بهبود فرآیندهای آموزشی، پژوهشی و درمانی، ارتقاء ایمنی بیمارو افزایش رضایتمندی مراجعان تاکید کرد و گفت: همراهی با تحولات جهانی و حرکت در مرزهای دانش یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که باید در همه زمینه ها مدنظر باشد.
در ادامه، دکتر سید حسن اینانلو رئیس پیشین مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با اشاره به راه اندازی بیمارستان حضرت مهدی (عج) به فاصله سه ماه از انتصاب ایشان به ریاست این مجتمع گفت: با تلاش های شبانه روزی تیم سازنده این مرکز و در شرایطی که بسیاری از افراد امیدی به راه اندازی این بیمارستان در این فاصله زمانی کوتاه نداشتند، این امر محقق شد. به طوری که در حال حاضر به استثنای بخش های ارتوپدی و قلب، تمامی بخش ها مستقر شده اند.
وی در ادامه به فعالیت شبانه روزی بخش رادیوتراپی انستیتوکانسر اشاره کرد و گفت: با نصب یک دستگاه جدید رادیوتراپی و فعالیت شبانه روزی پزشکان و کارکنان، زمان نوبت دهی به بیماران در این مرکز بسیار کوتاه تر از قبل شده است. به طوری که در طول 24 ساعت، فقط دو تا سه ساعت دستگاههای این مرکز بیمار پذیری ندارند.  
دکتر اینانلو انتصاب دکتر رستمیان را بهترین گزینه برای ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانست و گفت: امیدوارم که با تلاش های رئیس جدید مجتمع به همراه تیم مدیریت بیمارستان، به زودی شاهد راه اندازی و تجهیز ساختمان جدید انستیتوکانسر باشیم.
دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع در سخنانی خطاب به اساتید، فراگیران و کارکنان فعال در زمینه پژوهش گفت: حضور شما عزیزان در هفتمین جشنواره پژوهشی و بین الملل، مایه دلگرمی و موجب امتنان است و ما امیدواریم روز به روز بارقه‌های دانش و پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) موجبات سربلندی و نام آوری ملت بزرگ ایران در عرصه دانش و تجربه باشد.

رتبه نخست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در تولید مقالات پژوهشی
در ادامه دکتر رضا قلعه تکی مدیر امور پژوهشی و فناوری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با اشاره به تعداد 318 تن عضو هیات علمی فعال در این مجتمع گفت: 18 درصد از مقالات این مجتمع با همکاری های بین المللی همراه بوده است. وی با بیان این که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از نظر تعداد مقالات در میان بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه نخست را دارد، گفت: ارتقای مقالات مجتمع از نظر H-Index نیز مستلزم همت ویژه اساتید و پژوهشگران این مرکز است.
دکتر قلعه تکی، تلاش های کمیته اخلاق را نقطه روشن معاونت پژوهشی این مجتمع دانست و گفت: به کمک این کمیته توانستیم میانگین زمان صدور کد اخلاق را به شکل قابل توجهی کاهش دهیم.
مدیر امور پژوهشی و فناوری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کتابخانه بیمارستان حضرت مهدی (عج) را در سطح ملی و منطقه ای قابل توجه خواند و گفت: این کتابخانه از تعداد 8 هزار جلد کتب پزشکی و 3 هزار جلد کتب غیرپزشکی بهره مند است.

اعطای گرانت به برگزیدگان جشنواره

وی اختصاص گرانت به برگزیدگان جشنواره را از نقاط قوت این جشنواره دانست و گفت: قریب به 120 تن از اعضای هیات علمی آموزشی و پژوهشی مجتمع در این دوره از جشنواره شرکت کرده اند که از میان آنها از 34 برگزیده در 15 محور مختلف قدردانی می شود.
دکتر قلعه تکی با بیان این که امسال به کمک دانشکده پزشکی امتیاز توانمندسازی پژوهشی را برای جشنواره اخذ کردیم، گفت: ترجمان دانش ابزاری قدرتمند برای تبدیل پژوهش به عمل است.
در ادامه، دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، ایجاد انگیزه در محققان را امری بسیار ضروری دانست و افزود: باید به تک ستاره هایی که آسمان این کشور را روشن نگه می دارند، افتخار کنیم و تحمل پذیری خود را افزایش دهیم.
در ادامه، دکتر رامین کردی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان این که اعضای هیئت علمی و دانشجویان بسیار باهوشی در مجموعه داریم، گفت: اگر سنگ جلوی پای این افراد نگذاریم، خود به تنهایی می توانند کارهای بزرگی انجام دهند.

روند رو به رشد تولید مقالات در دانشگاه علوم پزشکی تهران

وی سیر پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات را بسیار سریع و رو به رشد خواند و گفت: حدود 30 سال پیش در این دانشگاه کمتر از 100 مقاله در سال تولید می شد ولی در حال حاضر با وجود آن که میزان مقالات پژوهشی در کل کشور اخیراً کاهش یافته است، روند تولید مقالات در این دانشگاه افزایش یافته است. این در حالی است که درصد مقالات کیفی نیز در حال ارتقا است.
دکتر کردی بر اهمیت افزایش کیفیت مقالات پژوهشی مجتمع و همچنین افزایش مقالات بین المللی تاکید کرد و گفت: برای تولید کار پژوهشی قدرتمند بایستی به صورت گروهی و اشتراکی کار کنیم و همچنین ارتباطات بین المللی خود را افزایش دهیم.

در بخش دیگری از این جشنواره، از زحمات و تلاش های دکتر سید حسن اینانلو رئیس پیشین مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با اهدای لوح تقدیر و هدایایی نفیس تقدیر بعمل آمد. این هدایا از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، معاون پشتیبانی مجتمع و مترون مجتمع به ایشان اهداء شد. همچنین حکم ابلاغ دکتر عبدالرحمان رستمیان رئیس جدید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از سوی دکتر رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایشان اعطاء شد. توضیح این که، در بخش پایانی هفتمین جشنواره پژوهشی و بین الملل مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه بود، تعداد 34 برگزیده این جشنواره در بخش های پژوهشی و بین الملل مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست,مراسم
  • کد خبر : 286627
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه