• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 11:58

جلسه مهرماه کمیته مرگ و میر مادران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در جلسه کمیته مهرماه مرگ و میر مادران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، پرونده بیمار مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)،  جلسه کمیته مرگ و میر مادران ‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در این جلسه زوایای مختلف علل فوت بیمار و گزارش پرونده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
توضیح این که، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمد رضا افتخاری متخصص قلب و عر‌وق، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر(عج)، دکتر مریم دلدار رئیس بخش زنان، دکتر فهیمه قطبی زاده هیئت علمی گروه زنان و دبیر کمیته، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهین یوسفی منزه سرپرست اعتباربخشی و بهبود کیفیت و سایر اعضاء کمیته در این جلسه حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها