• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 13:06

جلسه شهریور‌ماه کمیته مرگ و میر پره‌ناتال مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در جلسه شهریورماه کمیته مرگ و میر پره‌ناتال مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، با موضوع بررسی یک پرونده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کمیته مرگ و میر پره‌ناتال سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه، گزارش پرونده و زوایای مختلف پرونده نوزاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه اعضا در خصوص اجرای برنامه آنتی بیوتیک استیواردشیپ (دستورالعمل تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها) به گفتگو پرداختند و ضمن تحلیل علل ریشه‌ای خطاها, در خصوص راهکارهای بهبود فرآیند و پیشگیری از زمینه های بروز خطا به بحث و تبادل نظر پرداختند.
توضیح اینکه در این جلسه دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، طاهره زرعی چیان مدیر دفتر پرستاری، دکتر حسین دلیلی رئیس بخش نوزادان و NICU، مهین یوسفی سرپرست واحد بهبود کیفیت و اعتباربخشی، نیکو‌ قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و سایر اعضا حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها