• تاریخ انتشار : 1403/04/19 - 12:00

جلسه تیرماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در نشست تیرماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در خصوص بررسی عملکرد کمیته در سال ۱۴۰۲ و همچنین ارائه فرآیند قبض مرجوعی بیماران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه تیرماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات، یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ با حضور دکتر طاهر معاونت درمان مجتمع، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری مجتمع، ماندانا معدنی رئیس اداره فناوری اطلاعات سلامت، عبدالکریم رضایی نژاد جانشین مدیر خدمات پشتیبانی مجتمع، مریم اسدالهی رئیس ترخیص و در آمد، سولماز عظیم زاده کارشناس بهبود کیفیت، لاله میر جمهری مسئول هماهنگی بایگانی، سامان خضری کارشناس واحد it، بهزاد جلالی فرد مسئول هماهنگی پذیرش های مجتمع، نیلوفر اسمعیلی مسئول هماهنگی آمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
بررسی عملکرد سال 1402:
در ابتدای جلسه، گزارشی از عملکرد کمیته در سال 1402 ارائه شد.
در این گزارش به اقداماتی که برای ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات در مجتمع انجام شده بود، اشاره شد.
ارائه فرآیند قبض مرجوعی:
در ادامه جلسه، فرآیند قبض مرجوعی بیماران به طور مفصل تشریح شد.
در این بخش، چالش های موجود در این فرآیند نیز مورد بحث قرار گرفت.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها
نویسنده: