• تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 09:24

برگزاری سی و یکمین کنگره سالیانه انستیتو کانسر ایران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

سی و یکمین کنگره سالیانه انستیتو کانسر ایران در دو روز پیاپی 25 و 26 مهر 1403 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در راستای ارتقاء سطح دانش و تبادل تجربیات در حوزه مبارزه با سرطان، سی و یکمین کنگره سالیانه انستیتو کانسر ایران در تاریخ 25 و 26 مهر ماه 1403 در سالن هم اندیشی بیمارستان مهدی کلینیک برگزار شد.
در این کنگره دو روزه، متخصصان و پژوهشگران برجسته کشور به ارائه آخرین یافته‌های علمی در زمینه تشخیص، درمان و مراقبت از بیماران سرطانی پرداختند. محورهای اصلی کنگره شامل آنکولوژی پزشکی، جراحی سرطان، رادیوتراپی، پاتولوژی و رادیولوژی بود.
دکتر روح‌الله میری ریاست و دکتر آذین نحوی جو مدیریت این کنگره را بر عهده داشتند. همچنین، دکتر محمد بابایی دبیر علمی و دکتر رضا قلعه تکی دبیر اجرایی این رویداد مهم بودند.