دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 11:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید دانشجویان دکترای اخلاق و تاریخ پزشکی از تالار موزه آموزش پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

در ابتدای این بازدید دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه تاریخ دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد زندگینامه دکتر یوسف میر ایروانی، تاریخ و سبک معماری کلاس درس و تالار میر توضیحاتی ارائه داد.

وی افزود: تاریخ در فضای بیمارستانی قائم به شخص است به عبارتی اغلب این فضاها به واسطه حضور دلسوزان حفظ می شود.
در ادامه فاطمه گودرزی کارشناس مسئول سمعی و بصری تالار شهید ضمن مروری بر تاریخچه بیمارستان امام، از خرید زمین، روند ساخت تا توقف عملیات ساخت بیمارستان به دلیل جنگ جهانی دوم و اشغال سازه بیمارستان توسط ارتش متفقین، درباره تاریخ راه اندازی تالار میر گفت: تالار شهید (میر سابق) به همت دکتر یوسف میر ایروانی پس از افتتاح بیمارستان، شروع به فعالیت آموزشی خود کرد و در این راستا اولین تلویزیون مداربسته ایران در سال 1336 در این تالار راه اندازی شد و عمل جراحی کیسه صفرا از اتاق عمل به صورت مدار بسته به سمع و نظر حضار تالار رسید .
وی با تبیین فرایند پویای آموزش پزشکی در این تالار ادامه داد: در این تالار، اساتید ارزشمندی از جمله دکتر میر، دکتر قریب و دکتر عزیزی به تدریس پرداختند و شاگردانی مانند دکتر یلدا پرورش دادند و اکنون نسلهای بعدی شاگردان این اساتید بزرگوار به امر آموزش پزشکی مشغولند.
در ادامه بازدیدکنندگان از وسایل سمعی و بصری موزه مانند دستگاه اسلاید، آپارات 8 و 16 میلیمتری، اوورهد، اوپک، فیلم استریپ دوربین های عکاسی و فیلمبرداری 16 میلیمتری و 36 میلیمتری که حدود 9 دهه تغییرات تکنولوژی آموزشی را به خود دیده اند و همچنین تجهیزات پزشکی از جمله نخستین تخت اتاق عمل بیمارستان و دستگاه بیهوشی و ECG بازدید کردند.
توضیح اینکه تالار موزه آموزش پزشکی به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع در اردیبهشت 1402 به ثبت میراث فرهنگی و ثبت بین المللی موزه ها رسید.
در پایان نیز با اهدای لوح تقدیر از تلاش فاطمه گودرزی قدردانی شد.

  • گروه خبری : بازدید
  • کد خبر : 254091

تصاویر

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه