• تاریخ انتشار : 1402/12/22 - 10:13

سی و نهمین و آخرین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲

درآخرین نشست هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال جاری کتابچه کشیک نوروز مدیران و واحد های درمان ، پشتیبانی و اداری این مرکز در سال 1403 مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سی و نهمین نشست اعضای هئیت رئیسه این مرکز دوشنبه 21 اسفند ۱۴۰۲ با حضور رئیس مجتمع، معاونان درمان، پشتیبانی، امور دانشگاهی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر اینانلو رئیس مجتمع ضمن تبریک فرارسیدن بهار قرآن و سال نو از زحمات هئیت رئیسه مجتمع در سال 1402 تشکر و عنوان کردند که این سال برای مجتمع سال بسیار خوبی بوده و توانستیم در این سال به بسیاری از اهداف خود دست یابیم.
در ادامه رحیمی مدیر منابع انسانی مجتمع گزارشی از لیست کشیک نوروز سال 1403 مدیران ، مسئولان و کارکنان مجتمع در حوزه های مختلف را ارائه نمود. وی افزود: کارکنان باید براساس کتابچه کشیک نوروز در این ایام حضور فعال داشته وبه بیماران و همراهان و مراجعه کننده به این مرکز درمانی بزرگ ارائه خدمت کنند تا دچار چالش نشویم. دکتر طاهر معاون درمان مجتمع بر حضور اعضای هیئت علمی در ایام نوروز نسبت به ویزیت بیماران و تسریع در روند درمان آنها تاکید کرد.
دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع گفت :بهتر است‌ مسئولان و سرپرستاران مجتمع بر نیروهای زیر مجموعه خود نظارت دقیق و همچنین در مبحث نگهداری وسایل و تجهیزات با توجه به افزایش قیمت ها حساس و دقت نظر داشته باشند و در صورت بروز مشکل سریعا به این معاونت اطلاع دهند تا بررسی های لازم صورت پذیرد.
در پایان مراسم از اعضای هیئت رئیسه مجتمع با اعطای لوح سپاس و هدیه تقدیر بعمل آمد. در این جلسه، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر روح‌اله میری رئیس بیمارستان حضرت مهدی(عج)، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولی عصر (عج)، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری اطلاعات، امیر رجبی رئیس دفتر ریاست، احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست
  • کد خبر : 261912