دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/05/16 - 07:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با تاکید بر اهمیت آموزش همگانی آتش نشانی برای کارکنان مجتمع دومین جلسه کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایای مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در دومین جلسه کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، موضوعات یکسان سازی کدهای اضطراری در سطح دانشگاه، فرآیند پیشنهادی برای ایجاد سامانه فراخوان در زمان بحران توسط نرم افزار شرکت ایراکد، مهار کپسول های طبی در بیمارستان حضرت مهدی (عج) و راه اندازی مخازن ذخیره آب، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دومین جلسه کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایا یکشنبه ۱۴ مرداد 1403 با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری مجتمع و سایر اعضای کمیته بحران مجتمع برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، فریده اسدزاده دبیر کمیته بحران موضوع برق اضطراری انبار داروخانه مرکزی را مطرح کرد و قرار شد پس از معرفی مجری از سوی داروخانه 13 آبان، بقیه مراحل راه اندازی دیزل ژنراتور آن مرکز انجام شود.
در ادامه نصب کپسول های CO2 در نزدیکی تابلو برق های موجود در بخش های ساختمان حضرت مهدی (عج) مطرح شد و قرار بر این شد تا تمامی سرپرستاران این ساختمان، تعداد مورد نیاز بخش خود را در سامانه نجات ثبت کرده و پیگیری های لازم را انجام دهند.
در بخش دیگری از این جلسه، دبیر کمیته بحران، در خصوص تاییدیه فاز نخست سازمان آتش نشانی در تمامی ساختمان های مجتمع و نقش مدیران عمومی این ساختمان ها، مسئولین بخش ها و سرپرستاران در روند اجرایی شدن آن، مطالبی را مطرح کرد و اعضای جلسه در رابطه با سازو کارهای مرتبط با آن، به بحث و بررسی پرداختند. وی با اشاره به آموزش تعدادی از کارکنان مجتمع در زمینه آموزش حرفه ای آتش نشانی و اخذ مدرک بین المللی، اجرایی شدن فاز نخست آتش نشانی را در گروه همکاری همه جانبه مدیران عمومی دانست.
دکتر طاهر معاون درمان بر اهمیت آموزش همگانی آتش نشانی برای همه کارکنان مجتمع تاکید کرد و این مساله را در مواقع خطرآفرین بسیار حیاتی و منجر به نجات جان افراد دانست.
وی وجود تیم بحران متشکل از چندین عضو را در مواقع آتش سوزی امری ضروری خواند و گفت: تعداد اعضای این تیم و همچنین فرمانده این تیم از پیش باید مشخص شده باشند.
در ادامه دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع، با اشاره به اهمیت وجود تیم بحران در زمان آتش سوزی، به ارائه پیشنهادات خود در خصوص چگونگی ایجاد این تیم پرداخت و گفت: در هر شیفت باید این تیم به صورت آنکال حضور داشته باشند و همچنین نفرات جایگزین هم معرفی شوند.
وی با تاکید بر اهمیت وجود تیم بحران آتش سوزی در بیمارستان های بزرگ گفت: پس از تعیین و مشخص کردن ساختار تشکیلاتی، نحوه زمان بندی و تجهیزات و منابع مورد نیاز این تیم، معاونت پشتیبانی مجتمع طبق وظیفه خود تامین مالی این منابع و تجهیزات را عهده دار می شود.

  • گروه خبری : کمیته ها
  • کد خبر : 273451
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه