دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/12/29 - 07:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 370
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

جمعی از نمایندگان مجلس از بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر بازدید کردند

در واپسین روزهای سال و با هدف تسریع راه اندازی بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر، جمعی از نمایندگان مجلس از این پروژه بزرگ ملی بازدید کردند و برای تخصیص اعتبارات لازم در راستای تکمیل و تجهیز این مرکز، قول های مساعدی دادند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر زهره سادات لاجوردی، دکتر عبدالحسین روح الامینی و مهدی کوچک زاده از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به همراه دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، 27 اسفند سال 1403 از پروژه بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر بازدید کردند.
در جریان این بازدید، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمدرضا افتخار معاون آموزشی مجتمع، دکتر سید روح الله میری رئیس انستیتو کانسر و تیم سازنده پروژه بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر حضور داشتند و بازدیدکنندگان را همراهی کردند.
دکتر عبدالحسین روح الامینی نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نتایج بازدید خود از بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر گفت: در این روزهای پایانی سال شاهد هستیم که چگونه اکسیر عزم خیرین به همراه همت والای متخصصین این مرکز به نقطه افتخارآمیزی رسیده است و انشالله با افتتاح آن، ملت ایران از این پروژه بزرگ بهره مند خواهند شد.
بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر، نگینی در کشور و خاورمیانه دکتر روح الامینی گفت: با راه اندازی این پروژه، پس از سالیان سال، انستیتوکانسر که قطب علمی سرطان کشور است، توسعه عظیمی پیدا می کند و با ارائه خدمات در بالاترین سطح ممکن، مانند نگینی در ایران و سطح منطقه می درخشد.
نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به بخش های مورد بازدید گفت: امروز از اتاق های عمل، اتاق های بستری، رادیوتراپی و دیگر بخش های این بیمارستان بازدید کردیم و می توانم بگویم در میان تمامی بازدیدهایی که در داخل و کشور انجام داده ام، هیچ موردی با اینجا قابل قیاس نیست، چرا که در اینجا همه چیز آماده افتتاح است و تنها یکی دو همت بودجه نیاز دارد تا راه اندازی شود.
وی با بیان این که امیدواریم با همکاری سازمان برنامه و بودجه، مجلس شورای اسلامی، دولت، دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین تداوم کمک های خیرین شاهد راه اندازی بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر باشیم، گفت: این پروژه عظیم در 18 طبقه و با دارا بودن 610 تخت بستری، آماده انجام تخصصی ترین اقدامات درمانی و همچنین انجام همزمان چندین اقدام تشخیصی و درمانی در اتاق عمل های هیبرید است.
بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر، افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر روح الامینی پروژه بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر را برگ افتخار دیگری برای دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و افزود: همت والای خیرین و ضرب شست آنها در این پروژه بزرگ قابل مشاهده است و نکته مهم آن است که این مرکز صرفاً یک مرکز درمانی نیست بلکه سانتر آموزشی، پژوهشی و درمانی محسوب می شود که می تواند در تربیت نیروی انسانی متخصص برای سایر نقاط کشور و همچنین منطقه سهم بسزایی داشته باشد.
وی با بیان این که در این مرکز پیچیده ترین اقدامات درمانی با تعرفه های دولتی انجام می شود، گفت: بدون شک اینجا به یک مامن و ملجا برای مردم کم توان تبدیل خواهد شد و ما در اینجا شاهد اکسیر محبت تمامی خیرین و مسئولینی هستیم که با معجزه آن، در مدت زمانی کوتاه ظرف چهار سال این پروژه بزرگ تا حد بهره برداری توسعه یافته است.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: انشالله سال آینده در مجلس شورای اسلامی با همراهی دولت، تخصیص بودجه به این مرکز را پیگیری خواهیم کرد تا ظرف چند ماه آینده شاهد افتتاح آن باشیم. جذب هزار پرسنل جدید و لزوم توجه به اسکان و ایاب و ذهاب آنها وی وضعیت مسکن کارکنان و رفت و آمد آنها را از بزرگترین دغدغه ها دانست و گفت: با توجه به این که پس از راه اندازی بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر، حدود هزار پرسنل جدید به این مرکز اضافه خواهند شد، لازم است یک تعاونی جدید برای آنها تشکیل شود تا کارکنان بتوانند با خاطری آسوده و با کمترین دغدغه به بیماران خدمت رسانی کنند.
درهمین راستا، می توان با هماهنگی های صورت گرفته با مسئولین امر، از امکانات مسکن مهر یا مسکن ملی نیز برای کارکنان این مرکز استفاده کرد.
در ادامه، دکتر زهره سادات لاجوردی نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که امروز از پروژه عظیم مرکز سرطان که طی چهار سال پیشرفت بسیار خوبی داشته است، بازدید داشتیم، گفت: امیدواریم این پروژه با دارا بودن حدود 20 اتاق عمل و بخش های تخصصی و بهره مندی از بهترین تجهیزات روز، به زودی راه اندازی شود. وی برای تخصیص اعتبار به پروژه بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر قول مساعد داد و گفت: به نوبه و سهم خود، اعتباری که به هر نماینده مجلس برای سال 1404 تعلق می گیرد، به این پروژه اختصاص خواهم داد.
خبرنگار: زهرا صادقی

  • کد خبر : 292905
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

مسیرهای دسترسی به بیمارستان

راه آهن
مترو
اتوبوس
تاکسی
فرودگاه
پایانه های برون شهری
راه آهن
راه آهن

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از راه آهن  را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

در ایستگاه راه آهن خط 7 سامانه تندرو واقع در میدان راه آهن، ابتدای خیابان ولیعصر سوار اتوبوس تندر. (BRT ) شوید پس از طی کردن 7 ایستگاه در میدان ولیعصر پیاده شده و سپس با استفاده از اتوبوس های خط آزادی در ایستگاه قریب پیاده شوید.

در ایستگاه مترو راه آهن سوار مترو خط 3 شوید و بعد از یک ایستگاه در مهدیه پیاده شده سپس سوار مترو خط 7 شده و پس از 7  ایستگاه در مدافعان سلامت پیاده شوید.

با استفاده از نرم افزارهای مسیریابی نشان و بلد که با انتخاب هر کدام از دکمه های زیر به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) هدایت خواهید شد.

آدرس:انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد

 

مترو
مترو

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با استفاده از مترو را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:
نزدیک ترین ایستگاه های مترو به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) شامل ایستگاه های توحید( خط 4) و مدافعان سلامت (خط 7) برای دسترسی به این مرکز استفاده کنند. پس از پیاده شدن از مترو می توانید با اتوبوس، تاکسی و یا به صورت پیاده به این بیمارستان مراجعه فرمائید.

آدرس:انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)


مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد

 

اتوبوس
اتوبوس

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با استفاده از اتوبوس را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

ترمینال جنوب: برای دسترسی  راحت تر به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)  از طریق اتوبوس می توانید سوار اتوبوس های BRT (خط 4) پایانه جنوب به سمت پایانه افشار شوید و در ایستگاه باقرخان پیاده و به سمت بیمارستان حرکت کنید.
ترمینال غرب: برای دسترسی  راحت تر به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)  از طریق اتوبوس می توانید سوار اتوبوس های BRT (خط 1) میدان آزادی به سمت پایانه خاوران شوید و در ایستگاه نواب پیاده شده سپس سوار اتوبوس های BRT (خط 4) پایانه جنوب به سمت پایانه افشار شوید و در ایستگاه باقرخان پیاده و به سمت بیمارستان حرکت کنید.
ترمینال شرق: برای دسترسی  راحت تر به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)  از طریق اتوبوس می توانید سوار اتوبوس های BRT (خط 1) تهرانپارس به سمت میدان آزادی شوید و در ایستگاه نواب پیاده ، سپس سوار اتوبوس های BRT (خط 4) پایانه جنوب به سمت پایانه افشار شوید و در ایستگاه باقرخان پیاده و به سمت بیمارستان حرکت کنید.
ترمینال بیهقی (آرژانتین): برای دسترسی  راحت تر به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)  از طریق اتوبوس می توانید سوار اتوبوس های خط پایانه بیهقی به میدان انقلاب شوید سپس در میدان انقلاب  سوار اتوبوس های پایانه معین  به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) شوید.

آدرس:انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد

 

تاکسی
تاکسی

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با استفاده از تاکسی را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

مسیر۱ درب شمال: تهران شرق بزرگراه چمران خیابان باقرخان شرقی 

مسیر۲ درب شرق: انتهای بلوار کشاورز خیابان دکتر قریب

 مسیر۳ درب جنوب: خیابان دکتر میرخانی تقاطع خیابان اسکندری شمالی

آدرس:انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد

 

فرودگاه
فرودگاه

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از فرودگاه را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

فرودگاه بین المللی امام خمینی: آزادراه تهران ،قم - بزرگراه شهید کاظمی - بزرگراه شهید چراغی - بزرگراه نواب – تونل توحید – بزرگراه چمران – خیابان باقرخان- مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)           
فرودگاه بین المللی مهرآباد: بزرگراه مخصوص - میدان آزادی – خیابان اسکندری- خیابان فرصت شمالی- خیابان نصرت-  انتهای بلوار کشاورز- مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
آدرس:انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد

 

پایانه های برون شهری
پایانه های برون شهری

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از پایانه های برون شهری را دارند از مسیرهای زیر می توانندبه این مرکز دسترسی پیدا کنند:

ترمینال جنوب: بزرگراه بعثت، بزرگراه نواب، تونل توحید، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
ترمینال غرب: میدان برادران رحمانی، آزادراه تهران – کرج، بزرگراه  شیخ فضل اله نوری، بزرگراه جلال آل احمد، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
ترمینال شرق: بزرگراه شهید یاسینی، بزرگراه شهید عباس دوران، بزرگراه  باقری، بزرگراه قاسم سلیمانی، بزرگراه حکیم، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
ترمینال بیهقی (آرژانتین): بلوار نلسون ماندلا، بزرگراه شهید همت، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

آدرس:انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد

 

تنظیمات پس زمینه