چهل وچهارمین واخرین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۹۹ با حضور رئیس، معاونان و روسای بیمارستانهای این مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهل وچهارمین جلسه هیئترئیسه مجتمع، با حضور رئیس، معاونان ، روسای بیمارستانها ، دوشنبه ۲۵ اسفندماه ۹۹ در دفتر ریاست مجتمع برگزار شد.
در این جلسه چگونگی فعالیت های درمانی مجتمع در ایام نوروز سال ۱۴۰۰مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تاکید شد که تمامی واحد ها با تمام توان آمادگی لازم برای مواجه با هر گونه موج احتمالی بیماری کرونا را داشته باشند.
در این خصوص دکترعلی دهقان معاون درمان مجتمع افزود: تمامی تدابیر لازم در صورت مواجه با موج احتمالی کرونادر مجتمع اندیشیده شده و برنامه ریزیهای لازم انجام گرفته است.
در ادامه برنامه شیفت های اعضای هیئت رئیسه و مدیران در مانی و پشتیبانی مجتمع در ایام نوروز ۱۴۰۰ همراه با شرح وظایف آنها را به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
توضیح اینکه جلسات هیئترئیسه مجتمع بهصورت هفتگی در دفتر ریاست تشکیل میشود. و این جلسه اخرین جلسه هیات رییسه در سال ۱۳۹۹ بود.
گالری عکس: