کمیته مرگ و میر و عوارض، آسیب‌شناسی و نسوج مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته مرگ‌ومیر و عوارض، آسیب‌شناسی و نسوج مجتمع چهارشنبه ۱۳ اسفند ماه ۹۹ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در این کمیته که باهدف کاهش مرگ‌ومیر و افزایش ایمنی بیماران و با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه و گروه های پزشکی ارتوپدی ، سرویس بیهوشی، سرویس جراحی ، پزشکی قانونی و سایر اعضای کمیته تشکیل شد، ابتدا دکتر کروندیان  دبیرعلمی کمیته شرح وضعیت بیمار را ارائه کرد.
سپس اعضای کمیته در خصوص پرونده مربوطه نظراتی را ارائه کردند و بر اساس آن مصوباتی تنظیم شد و مقرر شد اجرایی شود.
توضیح اینکه این کمیته با حضور دکترسید علی دهقان معاون  درمان مجتمع ، دکتر کسری کروندیان دبیر علمی کمیته ، دکتر امیر حسین  اورندی مدیر احد نظارت بر درمان ، دکترنبیئیان عضو هیئت علمی دانشگاه شریعتی،دکترمیر اسکندری رئیس گروه بیهوشی، دکتر محمد تقی بیگ محمدی رئیس بخش های ویژه مجتمع ، دکتر فرامرزکریمیان  نماینده گروه جراحی ، دکتر غفوریان   نماینده گروه پزشکی قانونی ،دکتر شهاب رفیعیان  عضو هیئت علمی جراحی توراکس ، دکترسها نمازی نماینده واحد مراقبت های دارویی، پرستو آریاملو  مدیر پرستاری مجتمع ، فاطمه حمیدی فرکارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار مجتمع ، مریم صدرزاده کارشناس ایمنی بیمارو سایر اعضا برگزار شد.