به مناسبت گرامیداشت یاد خاطره شهیده عزت الملوک کاووسی مراسم یادبودی سه شنبه ۲۱ بهمنماه ۹۹ با حضور حجتالاسلاموالمسلمین غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به مناسبت گرامیداشت یاد خاطره شهیده عزت الملوک کاووسی که در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ به درجه رفیع شهادت نائل شد، مراسم یادبودی سه شنبه ۲۱ بهمنماه ۹۹ با حضور حجتالاسلاموالمسلمین غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی و جمعی از پزشکان، کارکنان و بسیجیان بر سر مزار ایشان مقابل مرکز تصویربرداری مجتمع برگزار شد و حاضرین با رعایت شیوه نامه های بهداشتی با قرائت قرآن، فاتحه و مداحی استادحسینی مداح اهل بیت با آرمانهای والای شهدای انقلاب تجدید میثاق کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی از سخنرانان این مراسم بودند.
توضیح اینکه شهیده عزت الملوک کاووسی در هیاهوی انقلاب برای نجات جان مجروحان و هنگامیکه یکی از آنان را داخل آمبولانس میگذاشت، در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت نائل شد و آرامگاهش در صحن مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مقابل مرکز تصویربرداری است.
ایشان در سال ۱۳۳۷ در شهر مشهد متولد شد. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی همراه خانواده به تهران عزیمت کرد و در سال ۱۳۵۶ در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد. عشق به محرومان و کمک به بینوایان او را به دورافتادهترین محلههای شهر میکشاند. با کمکهزینه دانشکده و پولی که از خانواده میگرفت، امکاناتی را برای محرومان فراهم میکرد. وی به زبان انگلیسی و عربی تسلط کامل داشت و کتابهای ابوعلی سینا را به زباناصلی (عربی) مطالعه میکرد.