مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

واکسیناسیون سراسری علیه بیماری کووید ۱۹ و تزریق اولین واکسن در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

وزیر بهداشت: برای اعتماد سازی به مردم نخستین واکسن روسی را به فرزندم تزریق می کنم

گالری عکس۱

گالری عکس۲

فاز نخست واکسیناسیون سراسری بیماری کووید ۱۹ با فرمان رییس جمهور و با حضور وزیر بهداشت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) آغاز شد.

همزمان در ۶۳۵ بیمارستان دولتی، خیریه و خصوصی، کارکنان آی سی یو، نخستین واکسن روسی کرونا را دریافت خواهند کرد.

دکتر نمکی، وزیر بهداشت، ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ گفت: این واکسیناسیون در بیمارستانی که بیشترین زحمات را برای مدیریت بیماران کرونایی در زمان شیوع این بیماری کشیدند، آغاز و همزمان در ۶۳۵ بیمارستان در سراسر کشور، برای کارکنان آی سی یو تزریق خواهد شد.

وی حمایت رییس جمهور، مسولان و سفرای کشورهای مختلف برای خرید واکسن را قدر دانست و گفت: تلاش کردیم تا وعده ما به مردم برای خرید و آغاز واکسیناسیون تا قبل از ۲۲ بهمن ماه محقق شود.

وزیر بهداشت، از تزریق به پزشکان، پرستاران و پرسنل خدماتی در بیمارستان ها خبر داد و گفت: امروز برای اعتماد سازی در میان مردم جوانی را برای تزریق اولین واکسن انتخاب کرده ام که دانشجوی کارشناسی ارشد صنعتی شریف است. او فرزند من  و از نخبه های تک رقمی کشور است.

وی تزریق به فرزند را حرکتی در راستای جلب اعتماد مردم خواند و تاکید کرد: خون فرزند من از دیگر فرزندان و جوانان سرزمینم رنگین تر نیست و این تزریق اثبات این ادعاست که ما همه جان، مال و آبرو را آورده ایم تا نثار مردم کنیم.

دکتر نمکی در پایان خاطر نشان کرد: در روزهای آتی با پشت کار از منابع دیگری واکسن وارد کشور خواهد شد و تا اواخر بهمن ماه برای دیگر گروه های آسیب پذیر همگام با خط مقدم آغاز خواهیم کرد.

لازم به ذکر است بر اساس مقاله معتبری که در لنست به چاپ رسیده است، واکسن روسی کاملا مورد تایید است به گونه ای که این واکسن ۹۱.۶ درصد اثربخشی دارد و یکی از بالاترین اثربخشی‌ها در میان واکسن‌های موجود است. همچنین برای گروه‌های سنی اولویت بندی شده قابل مصرف است. این واکسن بسیار ایمن و خوب است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *