مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

نهمین نشست ماهیانه هم‌اندیشی روسای بخش‌ها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

نهمین نشست هم‌اندیشی ماهیانه روسای بخش‌ها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخش‌های مجتمع برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نهمین نشست هم‌اندیشی ماهیانه روسای بخش‌ها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارشنبه ۳ دی‌ماه ۹۹ با حضور رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخش‌های مجتمع، رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی،و جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در این جلسه دکتر صادق نیت رئیس مجتمع ضمن تشکر از حضور دکتر علیرضا احمدیان رئیس دانشکده فناوری‌های نوین به مجتمع گفت: ارتباط بین مجتمع با دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی باید به‌صورت جدی و سیستماتیک باشد تا اساتید مجتمع با توانمندی‌های مفید گروه فناوری‌های نوین پزشکی بیشتر آشنا شوند و در این راستای اهدافی مشترک وجود دارد با ید مداوم پیگیری گردد تا منشاء اثر بیشتری برای مجتمع شوند.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در بخشی دیگر از سخنان خودگفت: امسال پروژه بزرگ مهدی کلینیک و همچنین قسمتی از پارکینگ آماده بهره برداری است که بسیاری از مشکلات و چالش های مجتمع را حل خواهد شد .
در ادامه دکتر صادق نیت از هئیت رئیسه پروژه مهدی کلینیک و همچنین حمایت های پلیس، نیروی انتظامی و شهرداری منطقه در تکمیل پروژه در راستای آماده سازی زیرساخت های ترافیکی مهدی کلینیک، پیش بینی و رفع مشکلات تردد پرسنل و بیماران تشکر کرد.
در ابتدای جلسه دکتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی گفت: شعار و ماموریت اصلی این دانشکده تقویت همکاری های بین رشته ای با رویکرد تحقیقات کاربردی و فناوری است.
وی افزود: پژوهش ها باید نیازمحور باشند و این امر با ایجاد همکاری های علوم پایه و بالین محقق خواهد شد. بیمارستان ها نیاز خود را دارند و دانشکده ها تحقیقات خود را انجام میدهند لذا لازم است پیوندی هدفمند میان مراکز تحقیقاتی و دانشکده ها برقرار شود
در ادامه جلسه، دکتر مهدی تهرانی دوست، مشاورعلوم پایه و بالین دانشکده توضیحاتی در خصوص معرفی دانشکده، رسالت و دورنمای دانشکده، معرفی گروه های آموزشی، فعالیت های دانشکده در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری، معرفی طرح های گرنت و شرکت های دانش بنیان دانشکده، معرفی محصولات شرکت های دانش بنیان و فعالیت های دانشکده در بحران کرونا را ارئه کرد.

سپس دکتر دهقان به ارائه گزارش تفصیلی آماری از مراجعه ‌کنندگان به تریاژ، تعداد بستری‌شدگان، تعداد مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کرونا، آمار پذیرش جدید این بیماران و متوسط اقامت بیماران در بخش‌های ICU و بخش‌های بستری را از ابتدای شروع بحران تاکنون را پرداخت.

در ادامه اعضای هیئت‌علمی و روسای بخش‌ها به بیان نظرات و پیشنهاد‌های خود در راستای ارتباط تنگاتنگ با دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و همچنین استفاده از حوزه فناوری برای کشف روش‌های تشخیصی و درمانی جدید، راه‌اندازی اتاق فکر با حضور اعضای هیئت‌علمی علوم پایه و بالینی و ایجاد کارگروه‌های نیازسنجی پرداختند.
توضیح اینکه نشست‌های ماهیانه روسای بخش‌های مجتمع چهارشنبه‌های اول هرماه برگزار می‌شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *