جلسه کمیته مرگ و میر مادران باردار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به صورت حضوری و مجازی برگزار شد

جلسه کمیته مرگ‌ومیر مادران باردار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور اعضای کمیته و مدعوینی از اعضای هیئت‌علمی گروه‌های پزشکی برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته مرگ‌ومیر مادران باردار مجتمع یکشنبه ۱۶ آذرماه ۹۹ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در این جلسه پرونده‌ی دو مادر موردبررسی قرار گرفت.
سپس اعضای کمیته در خصوص پرونده مربوطه نظراتی را ارائه کردند و بر اساس آن مصوباتی تنظیم شد.
توضیح اینکه این کمیته با حضور دکتر علی دهقان معاون درمان، دکتر آل یاسین رئیس گروه زنان دانشگاه تهران، دکتر صدیقه حنطوش زاده رئیس گروه زنان و مامایی مجتمع، دکتر فهیمه قطبی زاده رئیس کمیته مرگ مادران مجتمع، حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار و کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، عصمت نیک‌خواه مسئول بلوک زایمان و پست پارتوم مجتمع و دبیر اجرایی کمیته، نظری کارشناس مسئول اداره سلامت مادران دانشگاه تهران، اکبری کارشناس مامایی دانشگاه تهران و سایر اعضا برگزار شد.
به دلیل لزوم رعایت فاصله اجتماعی، برخی از اعضا به‌صورت مجازی در این جلسه شرکت کردند.