مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

برگزاری دو دوره کارگاه آموزشی احیا نوزاد در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

با هماهنگی گروه نوزادان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و به همت واحد آموزش دفتر پرستاری دو دوره کارگاه آموزشی احیا نوزاد ویژه کارکنان حرفه ای شاغل در بخش های مراقبت ویژه نوزادان، اورژانس زایمان و اتاق عمل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کارگاه آموزشی احیا نوزاد ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه ۹۹ در کلاس درس مرکز تحقیقات مادر و نوزاد ساختمان ولیعصر (عج) با فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

این برنامه آموزشی با هماهنگی گروه نوزادان مجتمع و به همت واحد آموزش دفتر پرستاری ویژه کارکنان حرفه ای شاغل در بخش های مراقبت ویژه نوزادان، اورژانس زایمان و اتاق عمل در نظر گرفته شد و تعدادی از نیروهای کارشناس پرستاری، مامایی، اتاق عمل و بیهوشی با هماهنگی در این برنامه آموزشی شرکت کردند.

دکتر امیر نداف عضو هیئت‌علمی دانشگاه بر لزوم دانستن گام‌های اولیه احیا برای تمام کارکنان حرفه‌ای تأکید کرد، وی پس از ارائه توضیحاتی در خصوص آمادگی‌های پیش از زایمان، گام‌های نخستین احیا و تهویه با بگ و ماسک را به‌صورت عملی با کلیه فراگیران با سناریوهای مختلف تمرین کردند.

اطهره رنجبر سوپروایزر آموزشی مجتمع در خصوص لزوم برگزاری این کارگاه‌ها گفت: کارگاه احیا نوزاد یک کارگاه تعاملی بوده و فراگیران به‌صورت علمی با گام‌های احیا آشنا می‌شوند؛ و به تمرین مهارت‌های لازم در شرایط شبیه‌سازی‌شده می‌پردازند و برگزاری منظم این کارگاه‌ها گامی مؤثر در جهت افزایش مهارت عملی کارکنان در اجرای صحیح و به‌موقع احیا پایه است که این امر درنهایت منجر به افزایش کیفیت خدمات ارائه‌شده به نوزادان و کاهش موربیدیتی و مورتالیتی نوزادی خواهد شد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *