مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

انجام موفقیت آمیز دو پیوند کبد از یک دهنده مرگ مغزی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت گروه پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ۲ عمل پیوند کبد  از یک دهنده مگ مغزی پنج شنبه دوم مرداد ماه ۹۹ با موفقیت انجام شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، پنج شنبه دوم مرداد ماه ۹۹ به همت گروه پیوند کبد مجتمع، کبد یک اهدا کننده مرگ مغزی در اتاق عمل ۱ بیمارستان امام خمینی (ره) طی یک عمل جراحی به دو قسمت تقسیم شد و قسمت کوچک به یک دختر ۸ ساله با نارسایی حاد کبد ناشی از بیماری ویلسون و قسمت بزرگتر به یک خانم با بیماری کلانژیت اسکلروزان با تشدید علایم پیوند شد.

این عمل جراحی پیشرفته که از ساعت ۳ عصر آغاز شد، با مشارکت ۵ جراح، ۲ متخصص بیهوشی و ۳ گروه کامل از کارکنان اتاق عمل در ۹ ساعت به انجام رسید و هر دو بیمار صبح روز جمعه بیدار و هوشیار در آی سی یو پیوند کبد بستری هستند.

بیلیروبین کودک پیوند شده ۵۰ برابر حد طبیعی بود و با اختلال سطح هوشیاری در شرایط ناپایدار از یک شهرستان پذیرش‌شده و توسط همکاران گروه پیوند کبد دانشگاه در مرکز طبی کودکان تحت درمان قرارگرفته بود. نکته دیگر تست مثبت کرونا در مورد کودک بود که علیرغم آن به دلیل حیاتی بودن پیوند کبد برای وی، گروه پیوند کبد با پذیرش تمام ریسک‌های موجود نسبت به انجام جراحی فوق اقدام نمودند.

توضیح اینکه در تیرماه امسال ۱۱ پیوند کبد در بخش پیوند کبد مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) انجام‌شده است.

مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) باوجود پذیرش بیماران کرونا در بخش‌های تخصیص داده‌شده، همچنان به ارائه درمان‌های ضروری ادامه می‌دهد و همکاران ما در شرایط کنترل‌شده نسبت به انجام اعمال جراحی بزرگ اقدام می‌کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *