دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت از اورژانس، بخش های بستری وICU اختصاصی بیماران کرونا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)بازدید کرد.
گالری عکس
دکتر ایرج حریرچی و هیات همراه روز شنبه ۱۴ تیر ماه ۹۹ از اورژانس اختصاصی، بخش بستری و ICU اختصاصی بیماران کرونا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره )بازدید کردو از نزدیک در جریان چگونگی مدیریت این بیماران و همچنین روند درمان آنها قرار گرفت .
در این بازدید دکتر صادق نیت رییس مجتمع، دکتر دهقان معاون درمان مجتمع، دکتر افضلی مقدم رییس اورژانس ، آقای معصومی معاون پشتیبانی ، آریاملو مترون مجتمع و اقای رضا نژاد رییس حراست مجتمع ایشان را همراهی میکردند.
مجتمع بیمارستانی امام خمینی جهت بیماران کرونا اورژانس جداگانهای طراحی کرده و بیماران قبل از ورود به اورژانس اصلی مجتمع، در این اورژانس تعیین تکلیف میشوند و در صورت تشخیص ابتلا به کرونا در بخش جداگانه و مجزا خدمات درمانی می گیرند . اگر بیماری به خدمات ICU احتیاج داشته باشد، به ICU جداگانهای که برای این بیماران در نظر گرفته منتقل و خدمات مراقبت های ویژه دریافت می کند .
سایر بیماران بستری در مجتمع، بدون اینکه تداخلی در امر درمان داشته باشند در بخش های دیگر از خدمات درمانی جهت بیماری خود بهرمند می شوند.