دکتر سیدعلی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع با اعلام این خبر گفت:
این امرموجب افزایش نیاز مراجعین به بستری در بخش های عادی و نیز بخش های مراقبت های ویژه شده است. در حال حاضر هشت بخش از بخش های درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در گیر مدیریت بیماران کرونایی است که این بخش ها شامل پنج بخش عادی و سه بخش ویژه می باشند. در حال حاضر حدودا یک سوم از بیماران مبتلا کووید ۱۹ بستری در مجتمع نیازمند مراقبت ویژه می باشند.
معاون درمان مجتمع خاطر نشان کرد:
جهت مدیریت بهتر این بیماران، کمیته های موضوعی کووید ۱۹ از دو هفته پیش فعال شده و فعالیتهای متعددی را انجام داده اند. این کمیته ها مصوبات متعددی را ارائه کرده اند که معاونت درمان مجتمع آنها را عملیاتی کرده است.
دکتر دهقان با اشاره به همراهی سایر معاونت های مجتمع گفت :
گروه های پشتیبانی مانند گروهای درمانی درمجتمع فعال هستند و بخش های درمانی را آماده و در اختیار معاونت درمان قرار می دهند. تجهیز اکسیژن سازها و تسهیل در اکسیژن رسانی به بیماران درکنار پشتیبانی و نصب تانکرهای اکسیژن در بخش هایی که بیمار مبتلا به عفونت کرونا ویروس در آنها بستری می باشد از جمله اقدامات بسیار ارزشمندی است که معاونت پشتیبانی مجتمع اجرایی کرده است و کار درمان بیماران کرونایی را سرعت می بخشد .
وی اشاره کرد :
وضعیت مراجعین به مجتمع لحظه به لحظه رصد میشود و مدیریت بیماران در اسرع وقت انجام می پذیرد .
دکتر دهقان افزایش ترددها و تجمعات غیرضرور در سطح جامعه را از مهمترین عوامل افزایش موارد بیماری دانست و گفت:
عدم توجه به شیوه نامه های بهداشتی و جدی نگرفتن کرونا از دیگرعواملی هستند که سبب شده اند ما الان شاهد چنین افزایشی در جامعه باشیم و این امر منجر شده بارمضاعفی به کادر درمان در مجتمع و سایر مراکز درمانی تحمیل شود چون ما همزمان مشغول ارائه خدمت به بیماران غیر کرونایی نیز هستیم. هم اکنون کادردرمانی در مرحله بسیار سختی قرار دارد زیرا هم باید به بیماران کرونایی و هم به بیماران غیر کرونایی همزمان خدمات رسانی کند. این موضوع پیچیدگی های خاصی دارد که مدیریت آن نیازمند یک برنامه جامع و هوشمندانه است.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت:
نکته بسیار مهم دیگر در این مرحله این است که حساسیت ها در جامعه نسبت به عفونت کوید ۱۹ کمتر شده است و خستگی به خاطر طولانی شدن بحران در جامعه مشهود است. افزایش مراجعات و طولانی شدن بحران باعث خستگی کادر درمان نیز شده و این امر در کنار عدم رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی و حفاظتی، آمار ابتلای پرسنل به بیماری کرونا را تا حدودی افزایش داده است.
از سه هفته پیش به تدریج میزان مراجعات بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به مجتمع با افزایش سه برابری روبرو شده است.

رعایت بهداشت دست و صورت و شست و شوی مداوم با آب و ضدعفونی کامل و جامع و حداکثری و نظارت و کنترل موثر و فراگیر دقت بالا و ضرورت پایبندی به مقررات و قوانین و ضوابط بهداشت محیط و بهداشت عمومی و بهداشت کار و تمیزی و نظافتی جدی در کلیه بخش ها و راهروها و کلیه سالن ها و ازمایشگاه و رادیولوژی و انتظامات و نگهبانی درب های مختلف مجتمع و تمیزی تاکسی تلفنی و سوپر مارکت و آبخوری ها و سرویس های بهداشتی و مسجد بیمارستان در کنار جداول و حوزه اداری و حوزه درمانی داخل بیمارستان بسیار مهم و پراهمیت و جدی و اساسی هست.مسولان و متولیان و مجریان و دست اندرکاران می بایست بهداشت و نظافت را بسیار مهم قلمداد کنند.به پرستاران و کادر درمان ماسک استاندارد تحویل داده شود.جان مردم و کادر درمان بسیار حیاتی و اولویت دار می باشد.باتشکر.