بازپخش مصاحبه مدیر عامل سابق سازمان آتش نشانی: نگاه های کارشناسانه در ساخت بیمارستان دغدغه های اصلی آتش نشانی را رفع کرد ( لینک خبر )
دکتر عین اللهی: بیمارستان حضرت مهدی (عج) جزو ایمنترین بیمارستانها بوده و توان تحمل ۹ ریشتر زلزله را دارد (لینک خبر)
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد بیمارستان حضرت مهدی (عج) از مجهزترین و پیشرفتهترین بیمارستانهای کشور است که تمام مراحل نظارتی آن طی شده و مجوزهای آن در حال ارسال است.
وی افزود: این بیمارستان جزو ایمنترین بیمارستانها بوده و توان تحمل ۹ ریشتر زلزله را دارد. این موضوع ایمن نبودن این بیمارستان نباید مطرح می شد چون اطمینان مردم از بین می رود.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره): اصول استانداردهای ایمنی و سیستم آتش نشانی بیمارستان حضرت مهدی مورد تایید است
فیلم خبر مرتبط ۲۲ تیر ۱۳۹۹
مدیرعامل سابق سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پروژه حضرت مهدی(عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد
مهدی داوری، مدیر عامل سابق سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: نگاه های کارشناسانه در ساخت این بیمارستان، دغدغه های اصلی آتش نشانی را رفع کرد. مدیر عامل سازمان اتش نشانی، در بازدید از این پروژه، رعایت نکات ایمنی در ساخت این مرکز را مثبت ارزیابی کرد و تداوم همکاری با سازمان آتش نشانی تا تکمیل نهایی پروژه را خواستار شد.