در جلسه اردیبهشت ماه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص شاخصهای کنترل عفونت، برنامه عملیاتی و همچنین مشکلات مرتبط با کنترل عفونت بحث و تبادلنظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دومین جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز سهشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و مسئول کنترل عفونت، دکتر مژگان رحیمی دبیر کمیته CPR، دکتر معصومه دورقی معاون پژوهشی دانشکده بهداشت، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، دکتر اسمعیل محمدنژاد دبیر کمیته کنترل عفونت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر سیفی ضمن تبریک روز استاد گفت: این روز نمادی برای یادآوری خصوصیات ارزشمند یک معلم و استاد است وهر یک از ما می توانیم با بازنگری عملکرد و رفتار خود در مسیر زندگی به زیبایی این روز به عنوان نماد نگاه کنیم.
مسئول کنترل عفونت مجتمع با اشاره به روز جهانی بهداشت دست گفت : باید بهروز جهانی بهداشت دست بهعنوان یک اتفاق بزرگ نگاه ویژهای شود و به برنامههای این روز بهعنوان یک الگو بهاداده شود.
رئیس بخش عفونی مجتمع با اشاره به تزریق واکسن هاری در بیماران دچار گازگرفتگی گفت: دستورالعمل تزریق واکسن هاری در بیماران دچار گازگرفتگی باید بر اساس الزامات علمی باشد که در این زمینه باید بازنگری و بررسیهای دقیقتری صورت پذیرد و بازخوردهای آن به وزارت خانه ابلاغ شود.
دکتر سیفی با اشاره به کمبود نیرو در حوزه کنترل عفونت مجتمع گفت: با توجه به گستردگی مجتمع و همچنین اضافه شدن کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) به این مرکز کمبود نیرو در حوزه کنترل عفونت بیشازپیش به چشم میخورد که ضمن در نظر گرفتن کمبودهای نیروهای بالینی باید به حوزه کنترل عفونت هم توجه ویژهای شود.
سپس دکتر محمد نژاد به تبیین توضیحاتی در خصوص تزریق ایمونوگلوبولین و واکسن هاری در خصوص بیمارانی که دچار حوادث گازگرفتگی (انسان یا حیوان) شدهاند پرداخت.
در ادامه دبیر کمیته کنترل عفونت گزارشی از شاخصهای کنترل عفونت مجتمع در سال ۱۴۰۱ بر اساس (بهداشت دست، عفونت بیمارستانی، مواجهات شغلی و آنتیبیوتیک استوارد شیپ) ارائه کرد.
همچنین در این جلسه آئیننامه و گزارش عملکرد کمیته کنترل عفونت مجتمع در سال ۱۴۰۱ ارائه شد.