دکتر محمود بیگلر سرپرست داروخانه های بیمارستانی دانشگاه با حضور درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از داروخانه و انبارهای دارویی مستقر در این مرکز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، صبح چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱دکتر محمود بیگلر سرپرست داروخانه های بیمارستانی دانشگاه با حضور درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن نشست با رئیس مجتمع ، معاونان ، مسئولان و مدیران داروخانههای مجتمع از داروخانه و انبارهای دارویی مستقر در این مرکز بازدید کرد.
دکتر بیگلر سرپرست داروخانه های بیمارستانی دانشگاه با اشاره به ذخیرهسازی سرم درمجتمع گفت:باید زیرساختها و فضاهای مناسبی برای انبار دارویی در نظر گرفته شود این مسئله ممکن است یکی از اولویتها نباشد اما در بحرانها بیمارستان ها را دچار چالش میکند .
وی در ادامه جلسه گفت: معضلات نقدینگی یکی از مشکلات اساسی است در این مسیر گذار باید درزمینهٔ خرید تجهیزات بهخوبی مدیریت صورت گیرد.
دکتر اینانلو رئیس مجتمع با اشاره به در نظر گرفتن دپارتمان خدمات دارویی واحد ویکپارچه درمجتمع گفت: برنامهریزی ویژه و دپارتمان واحدی برای داروخانه در نظر گرفته شود تا مجبور نباشیم برای هر ساختمان یک فضا و انبارمجزا ایجاد کنیم .
دکتر اینانلو در رابطه با کمبودهای دارویی گفت: با توجه به اینکه موضوع کمبود برخی اقلام دارویی کشوری است برای رهایی از این بحران و جبران مسئله مجبوریم برای چند ماه داروها و اقلام ضروری خود را انبار کنیم .
وی افزود: برای مدیریت این موضوع با توجه به کمبود فضای لازم درمجتمع، نیاز است با کمک دانشگاه فضای مناسبی خارج از بیمارستان برای انبارهای داروخانه این مرکز در نظر گرفته شود.
رئیس مجتمع ضمن تأکید بر انجام فرآیند یونیت دوز (پک دارویی) درمجتمع گفت: بهمنظور جلوگیری از خطاهای دارویی احتمالی با کمک داروخانه باید هر چه سریعتر فرآیند یونیت دوز (پک دارویی) در همه بخشهای مجتمع محیا شود و در اولویت کارها قرار گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد : فضایی درمجتمع برای clean room باید جانمایی و بهرهبرداری شود.
دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع گفت: داروخانه ۱۳ آبان جزئی از خانواده بزرگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است و مشکلات و موانع این حوزه جزی از مشکلات ما بهحساب میآید و همه تلاشمان را در جهت رفع موانع آنها انجام میدهیم.
وی افزود: درمجتمع با کمبود فضا مواجه هستیم لذا با کمک دانشگاه باید فضایی در خارج از بیمارستان برای انبار دارویی این مرکز در نظر گرفته شود تا در بحران کمبود دارو مجتمع دچار مشکل نشود.
معاون پشتیبانی مجتمع خاطرنشان کرد: در صورت وجود مشکل در خرید تجهیزات پزشکی خاص داروخانه باید مکاتبات لازم در این زمینه را با واحدها انجام دهد ، تا پزشکان و گرو ه های مربوطه در این راستا دچار مشکل نشوند .
دکتر اورندی معاون درمان مجتمع بر الکترونیک سازی فرآیندهای دارویی تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از هدر رفت دارویی ، تجهیزاتی و همچنین مصرف بهینه آن باید به سمت الکترونیک سازی فرآیندها برویم و این مسئله نیازمند فراهمسازی زیرساختهای لازم از طرف وزارت خانه و دانشگاه است .
در ادامه دکتر خلیلی و جمعی از مدیران داروخانههای مجتمع به تبیین اهم چالشهای این حوزه همچون ( کمبودهای دارویی، تجهیزات ، فضای مناسب برای انبار داروها، یونیت دوز (پک دارویی) ، clean room ، داروخانه مهدی کلینیک و…) پرداختند.
دکتر خلیلی گفت: خوشبختانه درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با مدیریت و برنامهریزیهای صورت گرفته تا الان با مشکل کمبود دارویی و تجهیزات مواجه نشدیم و با توجه به تعامل خوب انبار مرکزی با مجموعه و تمهیدات انجامشده در زمان بحران و کمبود دارو ، کمترین آسیب به مجتمع رسیده است.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده درمجتمع برای جلوگیری از تلفیقهای دارویی گفت: ممکن است بیماری به این مرکز مراجعه کند که هیچگونه اطلاع و شناختی از نوع دارویی که مصرف میکند نداشته باشد و این مسئله باعث ایجاد مشکلات عمده در زمان ترخیص و ویزیت و همچنین تلفیق دارویی شود. راهکار مجتمع در این زمینه این بود که لیست دارویی بیمار با تائید پزشک مربوطه ارائه شود و همچنین در بخشها مشاورههای دارویی مختلفی توسط پزشکان صورت گیرد .
توضیح اینکه در حاشیه این نشست دکتر محمود بیگلر سرپرست سازمان غذا و دارو از داروخانهها و انبارهای دارویی مستقر در این مرکز بازدید کرد.
در این بازدید دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع ، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی ، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان ، دکتر محسن خدادادی، دکتر بیتا نظامی، دکتر زهرا جهانگرد ، دکتر مهدی افشاری منش ، دکتر حسین خلیلی ، دکتر داسیان ، دکتر فرزاد نژاد و دکتر علیزاده از مدیران داروخانههای مجتمع و پرستو آریاملو مدیر پرستاری مجتمع حضور داشتند.