مراسم بزرگداشت روز پرستار درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر دهقان: پرستاران فرشتگان روی زمین هستند

با حضور رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از ۱۲۸ نفر کادر پرستاری نمونه  در رده‌های سرپرستار ،سوپروایزر، پرستار، کمک بهیار، کارشناس اتاق عمل و بیهوشی این مرکز قدردانی شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به مناسبت  ولادت باسعادت حضرت زینب سلام‌الله علیها و روز پرستار مراسمی با  حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع ، معاونان ، جمعی از مسئولان و پرستاران نمونه این مرکز سه‌شنبه ۸  آذر ۱۴۰۰ در تالار تصویربرداری برگزار شد.
رئیس مجتمع ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: در طی سال‌هایی که در این مرکز هستم همواره شاهد بودم که  پرستاران ما چگونه برای نجات جان بیمار و برای اینکه بیمار هر چه سریع‌تر به منزل  برود چه تلاش‌ها و ازخودگذشتگی‌هایی را انجام داده‌اند درواقع پرستاران ما فرشتگان روی زمین هستند.
وی افزود: خداوند توفیق کمک کردن به بیماران را به‌عنوان هدیه به انسان‌ها می‌دهد تا بتواند گره‌ای  از کار یک  بیمار باز کند و این فرصت به همه داده نمی‌شود درواقع شما عزیزان نظرکرده از طرف خداوند هستید.
دکتر دهقان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را نگین سبز سلامت کشور خواند و گفت: این مرکز با همکاری  تمام اساتید ، کادر پرستاری ، کادر اداری ، کمک بهیارو خدمات  با هر سلیقه و تفکری توانست در تمامی بحران‌ها همچون جنگ،زلزله ،سیل، کرونا و…  پیروز شود و  عملکرد خوبی را در کشور و دانشگاه به جای بگذارد .
وی همچنین اضافه کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری مردم کشور عزیزمان ایران به کارکنان بهداشتی و درمانی نیاز دارد و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) یک  مکان مقدس است درواقع ما امید آخر مردم دردمندی هستیم که از سرتاسر کشور به این مرکز مراجعه می‌کنند  و من به‌عنوان کوچک‌ترین عضو از یک خانواده بزرگ افتخار می‌کنم که خداوند این فرصت طلایی را نصیب من کرده تا در این جایگاه بتوانم به بیماران دردمند خدمت کنم و شما عزیزان فرشتگانی هستید که تمام زندگی‌تان را وقف کردید ، سلامتی خود و خانواده‌تان را به خطر انداختید تا آلام بیماران را رفع کنید  و فداکاری و ایثارگری مختص شما است.
رئیس مجتمع در پایان سخنان خود گفت: اگر امروز خداوند  به شما توفیقی اعطا کرده تا گره‌ای از درد مردم بازکنید درواقع خداوند به شما نظرکرده ، برای شما و خانواده‌هایتان آرزوی سلامتی ، موفقیت ،بهورزی و شادی دارم و امیدوارم  با کمک همه شما عزیزان شاهد روزهای خوبی برای کشور عزیزمان ایران باشیم.
در ادامه دکتر اورندی معاون درمان مجتمع ضمن  تبریک سالروز حضرت زینب (س) و روز  پرستار، سروده‌ای  زیبا در خصوص فضای مجازی قرائت کرد و گفت:   آن چیزی که در فضای مجازی مطرحه با آنچه که در واقعیت وجود دارد فرق دارد ما به‌واقع قدردان زحمات کادر پرستاری هستیم و به سهم خودم عذر خواه از این قشر زحمتکش که نمی‌توانیم همه مشکلات آن‌ها را به‌طور ۱۰۰ درصد مرتفع سازیم و همه تلاشمان را می‌کنیم تا  مسائل و سختی‌هایشان  به‌درستی حل و آن چیزی که شایسته آن‌ها است هر چه زودتر به وقوع بپیوندد.
دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع ضمن تبریک روز پرستار گفت: لطف خدا شامل حال شما شده است تا در این مرکز به محروم‌ترین مردم از سرتاسر کشور ارائه خدمت دهید و طبق فرموده خداوند ((وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ )) من انسان را نیافریدیم جز برای عبادت و  چه عبادتی بالاتر از خدمت به بیماران دردمند و این لطف را خداوند به شما اعطا کرده است .
در ادامه آریاملو مدیر پرستاری مجتمع ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: با توجه به اینکه حضرت زینب (س) الگو ما  در صبر ، شکیبایی، مهربانی و آرامش است  و ما اگر بخواهیم حرفه پرستاری را خارج از تعاریف علمی بیان کنیم همان صبر،آرامش و ایمان است اگر ما کمک می‌کنیم تا آلام مردم درمان شود قطعاً به خاطر خواست خداوند است  که ما را وسیله قرار داده تا به دیگران کمک کنیم .
وی در ادامه  با اشاره به مطالبات به‌حق پرستاری گفت: مطالبات پرستاری بسیار و به‌حق است و همه مسئولان  دانشگاه و مجتمع پیگیر اعاده حق پرستاری هستند .
مدیر پرستاری بابیان این نکته که باید قدر عنوان مدافع سلامت را بدانیم گفت: فرصتی که در دوران کرونا به دست آمد این بود که جامعه حرفه پرستاری و سختی‌های آن را ببینند و بشناسند درواقع مدافع سلامت واژه ایست که به‌راحتی نمی‌توان از آن گذشت و بسیار ارزشمند و کرامت دارد امیدوارم که همه ما مدافع سلامت مردم  باشیم .
در پایان مراسم از   ۱۲۸ نفر از کادر پرستاری نمونه مجتمع  در رده‌های سرپرستار ،سوپروایزر، پرستار، کمک بهیار، کارشناس اتاق عمل و بیهوشی با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.