رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از ادامه روند پیگیری واگذاری زمین ضلع شمالی مجتمع (زمین ارتش) جهت احداث همراه سرا و پارکینگ برای ارائه خدمت رسانی به بیماران و همراهان آنان توسط سه ارگان (دانشگاه علوم پزشکی تهران ، شهرداری و ارتش جهموری اسلامی) خبر داد
در جلسه مردادماه روسای بخشهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص زمین ضلع شمالی مجتمع (زمین ارتش )، خدمات گروه طب تسکینی و همچنین پروژه های عمرانی و تاسیساتی دفتر فنی این مرکز از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون صحبت شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارمین نشست ماهیانه روسای بخشهای این مرکز در سال جاری، چهارشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۱ با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، معاونان پشتیبانی ، درمان، امور دانشگاهی و روسای بخشهای بالینی در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا دکتر مامک طهماسبی رئیس بخش طب تسکینی مجتمع گزارشی از خدمات بخش طب تسکینی را ارائه داد.
وی با اشاره به سرویس ارائه خدمات طب تسکینی درمجتمع گفت: در واقع واحد طب تسکینی مجتمع تنها واحد آموزشی طب تسکینی در ایران است و با توجه به تعریف سازمان بهداشت جهانی مراقبت طب تسکینی یک رویکرد در جهت ارتقای کیفیت زندگی بیمار و بستگان بیمارانی است که عارضه تهدیدکننده حیات دارند و از همه مهمتر ارتقای کیفیت زندگی این بیماران از طریق پیشگیری و کنترل درد و رنج صورت میگیرد که این مراقبتهای حمایتی باعث افزایش رضایتمندی بیمار و خانواده آنها میشود.
دکتر طهماسبی با بیان این نکته که فرآیند مرگ بدون علامت نیست گفت: تعداد بسیاری از بیمارانی که در مراکز درمانی فوت میکنند یک پروسه مزمن را گذراندهاند و قطعاً نیاز به کنترل علائم در دوران انتهایی عمرشان وجود دارد و هدف ما این است که این بیماران درجایی که دوست دارند و به شکلی که میخواهند فوت کنند.
رئیس بخش طب تسکینی مجتمع در پایان سخنان خود به برخی از کمبودها و چالشهای این واحد پرداخت.
در بخش دیگری از جلسه مهندس قدیم خانی سرپرست مدیریت دفتر فنی مجتمع گزارش از زیرساختهای تأسیساتی و پروژههای عمرانی از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون را ارائه داد.
وی در خصوص مصرف بهینه برق در واحدها یادآور شد: با توجه به گرمای شدید هوا متأسفانه مصرف برق در مجتمع از اردیبهشتماه وارد فاز فوق بحرانی شده که نگرانکننده است و واحدها باید در مصرف برق و حاملهای انرژی صرفهجویی کنند.
دکتر دهقان با اشاره به خدمات منحصربه فرد طب تسکینی مجتمع گفت: ما باید بتوانیم مدلهای ایرانی خودمان را با استفاده از الگوهای موجود کشورهای دیگر همراستا کنیم تا یک برنامه باهدف مشخص و الگوی خاص فراهم شود.
وی افزود: بهمنظور استفاده از خدمات طب تسکینی مجتمع باید همکاری و تعامل خوبی بین بخشها با واحد طب تسکینی صورت پذیرد.
رئیس مجتمع با اشاره به کمبود فضای فیزیکی درمجتمع گفت: با توجه به احداث بعضی از پروژههای عمرانی درمجتمع ازلحاظ فضای فیزیکی در مضیقه هستیم که امیدواریم با راهاندازی برخی از این پروژهها و همچنین رفع موانع کمبود فضا درمجتمع بهبود پیدا کند.
رئیس مجتمع تصریح کرد: مجموعه مدیریت حراست مجتمع بازدید و نظارت مستمری در صبح و بعدازظهر از پارکینگ طبقاتی مجتمع در قسمت هیئتعلمی دارند تا خودروهای که فاقد آرم هیئتعلمی هستند و در این طبقه پارک کره اند اطلاع داده شود و خودروی آنها به سایر قسمتهای پارکینگ انتقال داده شود تا مشکل کمبود فضا برای خودروهای هیئتعلمی مجتمع تا حدی کاسته شود.
دکتر دهقان تمدید پروانه فعالیت بیمارستانها را ملزم به دریافت تأییدیه های ایمنی لازم از جمله سازمان آتشنشانی دانست و گفت: با توجه به اینکه موضوع ایمنسازی ساختمانها به جد از سوی وزارت متبوع و مراجع قضائی در حال پی گیری است، باید همه واحدها در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.
رئیس مجتمع با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در خصوص اختصاص زمین ارتش به منظور ارتقاء کیفیت خدمت رسانی به بیماران و همراهانشان گفت: این موضوع از طریق دانشگاه ، شهرداری و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در جهت رفع موانع و چالشها به جد در حال پیگیری است.
رئیس مجتمع در پایان سخنان خود از دکتر ارشادی رئیس جدید بخش جراحی توراکس به خاطر قبول مسئولیت و همچنین از زحمات دکتر رحیم رئیس پیشین بخش توراکس تشکر کرد و گفت : دکتر رحیم یکی از اسطورهها و الگوهای مجتمع هستند و در این مدت بخش جراحی توراکس خوش درخشیده و همه گونه همکاری را در پاندمی کرونا داشتهاند و جای بسی تقدیر و تشکر دارد و ضمن آرزوی سلامتی برای ایشان امیدواریم که همچنان در کنار تیم جراحی توراکس مجتمع در حال آموزش ، پژوهش و خدمت به بیماران باشند.
در ادامه جلسه دکتر جعفریان ضمن تشکر از پیگیری ها و مذاکرات صورت گرفته در سالهای گذشته فی مابین مجتمع و ارتش در خصوص زمین ضلع شمالی مجتمع گفت : با توجه به اتمام قرار داد غرفه های این فضا و نصب آگهی مزایده جهت واگذاری این غرفه ها ، با تاکید بر توافق های صورت گرفته پیشین ، باید هر چه سریعتر اقدامات لازم جهت واگذاری این فضا به مجتمع به جد پی گیری شود.
سپس دکتر صادق نیت ضمن تأکید پیگیریهای لازم بر اختصاص زمین مجاور مجتمع (زمین ارتش) به فضایی برای ارائه خدمت به بیماران و همراهانشان گفت: با توجه کمبود فضا درمجتمع و افتتاح قریبالوقوع پروژه مهدی کلینیک و نیز اتمام پروژه بزرگ ۵۴۰ تختخوابی انستیتو کانسر، مجتمع دچار مشکلات زیادی از لحاظ فضاهای پشتیبانی خواهد شد لذا با توجه به توافقات اولیه صورت گرفته با نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی باید پیگیریهای مجدانهای صورت گیرد تا این فضا برای ارائه خدمت به بیماران و همراهان در اختیار مجتمع قرار گیرد و در واقع آینده مجتمع به اختصاص این زمین و ایجاد زیرساختهای پشتیبانی لازم برای ادامه روند خدماتدهی به بیماران گرهخورده است .