جلسه هم اندیشی  مدیر روابط عمومی دانشگاه با معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر ماشاالله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه با دکتر محمد رضا صالحی معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در راستای تبدیل تالار شهید این مرکز  به تالار موزه تاریخی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۱ جلسه‌ای با حضور  دکتر ماشاالله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه ، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی مجتمع ، مصطفی مرادی دلیر مسئول روابط عمومی ،غلامرضا نعمانی پور مدیر امور عمومی معاونت امور دانشگاهی مجتمع و سایر اعضا در خصوص تبدیل تالار شهید به تالار موزه تاریخی مجتمع در سالن شورای معاونت امور دانشگاهی  این مرکز برگزار شد.
در این جلسه دکتر صالحی با اشاره  به تبدیل تالار شهید به تالار موزه تاریخی مجتمع با حفظ کاربری فعلی گفت: تالار شهید مجتمع قدمت بسیار زیادی  دارد که با حفظ کاربری و ساختار قدیمی و سنتی این تالار می‌توان  موزه‌ای از خاطرات و اتفاقات ویژه این مرکز و همچنین ثبت و شناسنامه‌دار کردن  اتفاقات درمانی  تاریخی  را در آن طراحی  کرد تا فضایی برای  بازدید مهمانان خارجی و جدیدالورود به  این مرکز باشد.
در ادامه اعضای جلسه از تالار شهید بازدید کردند و تدابیر لازم جهت اجرایی شدن این  اتفاق مهم درمجتمع اتخاذ شد.