نشست هماندیشی معاونت غذا و دارو دانشگاه با رئیس و مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
در این نشست مشترک در خصوص مسائل حوزه دارو و تجهیزات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بهمنظور ارائه راهکار و رفع موانع، کمبودها و مشکلات موجود و همچنین تقویت و توسعه داروخانه ۱۳ آبان مستقر در این مرکز بحث و تبادلنظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نشست هماندیشی دکتر جلال غفار زاده معاونت غذا و دارو دانشگاه و تیم همراه با دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، معاونان و جمعی از مسئولان و کارشناسان داروخانه ۱۳ آبان این مرکز دوشنبه ۶ تیر ۱۴۰۱ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر دهقان رئیس مجتمع ضمن خیرمقدم و تبریک به دکتر غفارزاده بهعنوان معاون جدید غذا و دارو دانشگاه گفت: با توجه به اینکه بنده هم سمت اجرایی دارم میدانم که در این حوزه با چه چالشهایی روبرو هستید البته در یک سطح بالاتر ، برای شما و تمامی همکارانتان در حوزههای مختلف آرزوی موفقیت دارم.
وی افزود: با توجه به اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران یک خانواده محسوب میشویم همه توان و تلاشمان را به کار می بریم تا در تمام حوزهها ارتقاء پیدا کنیم.
رئیس مجتمع در ادامه ضمن تشکر از داروخانه ۱۳ آبان مستقر در این مرکز گفت: داروخانه ۱۳ آبان مستقر درمجتمع در طی دورانی که بنده افتخار کار اجرایی در این مرکز را دارم بهویژه در دوران کرونا همکاری و تعامل خوب و همچنین کمکهای شایانی بیش از توانشان برای مجتمع انجام دادهاند که جای بسی تشکر دارد.
دکتر دهقان با اشاره به مسائل و مشکلات جاری در حوزه دارو و تجهیزات مجتمع گفت: امیدوارم با همفکری و تعامل خوب بتوانیم مسائل و مشکلات حوزه دارو و تجهیزات این مرکز را همچون گذشته مرتفع و این جلسات بهصورت مستمر برگزار شود.
رئیس مجتمع تأکید کرد با توجه به گستره فعالیتهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و مراجعه بیماران از اقصی نقاط کشور به این مرکز زنجیره خدمت در ارائه خدمات دارویی در داروخانه ۱۳ آبان باید با تمام توان و ظرفیت و بهصورت ۲۴ ساعته فعال باشد.
دکتر دهقان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به شرایط موجود در کشور ما باید در رابطه با ذخیره داروها بهویژه داروهای استراتژیک برنامه ویژهای داشته باشیم تا در صورت مواجه با کمبود احتمالی مراکز درمانی دچار مشکل نشوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به موضوع دارو و تجهیزات درمجتمع گفت: با توجه به برجسته بودن حوزه خدمات دارویی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نگاه و ملاحظات ما به این مرکز بیشتر است و علاوه بر تأمین و تدارک به مبحث خدمات هم باید توجه ویژهای شود و اگر ما بتوانیم در این مرکز چالشها و مشکلات را شناسایی کنیم آنگاه می توانیم راه کارهای مناسبی را برای دیگر مراکز درمانی ارائه کنیم .
دکتر غفار زاده با اشاره به محدودیتهای تأمین دارو و تجهیزات در کشور خاطرنشان کرد: مجموعه داروخانههای دانشگاه با تمام ظرفیت و توان خود در راستای خدمترسانی مناسب درشان نام دانشگاه علوم پزشکی تهران ساماندهی شده است. داروخانه ۱۳ آبان هم در میان داروخانههای کشور اهمیت و جایگاه ویژهای دارد و باید پاسخگوی مأموریتهای خاصی که به آن محول میشود در همه حال باشد که در شرایط فعلی کشور مسئولیت خطیری است.
معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به کمبود برخی اقلام دارویی در کشور گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدی درزمینه کمبود برخی اقلام دارویی در کشور وجود دارد ولی هنر هنرمند این است که بتواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند.
در ادامه دکتر اورندی معاون درمان مجتمع تصریح کرد: اگرچه اقتصاد درمان و کاهش هزینههای غیرضروری بهویژه در شرایط موجود موردتوجه است ولی در بحث سلامت بیماران همواره اثربخشی و کیفیت خدمات درمانی اولویت ماست. یارانه سلامت حق مردم نیازمندی است که برای درمان بیماریهای خود به این مرکز مراجعه میکنند. بعلاوه انحصار در بحث تجهیزات پزشکی پسندیده نیست چراکه در طول زمانبر کیفیت اثر میگذارد.
همچنین در این جلسه در خصوص توزیع عادلانه داروها، رفع کمبودهای دارویی، ذخیره داروهای استراتژیک و نظارت مستمر بحث و تبادلنظر شد.
در پایان جمعی از مسئولان مجتمع و داروخانه ۱۳ آبان به بیان دیدگاهها و چالشها خود در رابطه با حوزه دارو و تجهیزات پرداختند.
نشست هماندیشی معاونت غذا و دارو دانشگاه با رئیس و مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
