مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

کارگروه تخصصی کمیته مرگ‌ومیر مادران باردار درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)برگزار شد

کارگروه تخصصی کمیته مرگ‌ومیر مادران باردار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) باهدف کاهش مرگ‌ومیر و افزایش ایمنی بیماران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کارگروه تخصصی کمیته مرگ‌ومیر مادران باردار مجتمع چهار‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر فهیمه قطبی زاده رئیس کمیته مرگ‌ومیر مادران، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار و کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، مریم  ازوجی  سرپرستار ICU توراکس ، عصمت نیک‌خواه مسئول بلوک زایمان و پست پارتوم مجتمع و جمعی از اساتید و دستیاران  گروه‌های تخصصی  زنان، ریه، بیهوشی و سایر اعضا باهدف تحلیل علل ریشه‌ای (Root cause analysis- RCA) مرگ بیمار ۴۰ ساله مبتلابه کووید با ۸۰ درصد درگیری ریوی برگزار شد.
در این جلسه پرونده بیمار از بدو ورود و اقدامات درمانی هر یک از گروه‌های تخصصی درگیر (زنان، ریه ، قلب و بیهوشی)  به‌دقت مورد بررسی قرار گرفت.
معاون درمان مجتمع ضمن ارائه اطلاعاتی مربوط به بیمار و فرآیندهای مراقبتی و درمانی انجام‌شده بر روی بیمار از بدو ورودش به مجتمع گفت: طبق مشاهدات پرونده مدیریت پزشکی بیمار به‌خوبی صورت گرفته و کادر درمانی تمام تلاش خود را برای حفظ بیمار انجام داده است.
وی افزود:  دلیل مرگ ناگهانی در این رخداد با توجه به اینکه لوله‌گذاری به‌درستی انجام‌شده و می‌توان گفت که بافت ریه بیمار به خاطر درگیری شدید ریوی و  کرونا تحلیل رفته  و رفته‌رفته بیماری شدت پیداکرده است.
دکتر اورندی با تأکید بر ثبت دقیق شرح وضعیت بیمار در پرونده‌ها گفت: مستندات پرونده‌ بیمار و همچنین  نام و مشخصات اعضای تیم پزشکی و پرستاری را باید اساتید و دستیاران با دقت کامل بنویسند گاهی تنها به خاطر یک گزارش اشتباه و یا عدم ثبت درست پرونده بیمار، مسئولان مرکز ماه‌ها درگیر دادگاه و پاسخگویی به مقامات قضایی می‌شوند.
وی تأکید کرد در تصمیم‌گیری‌های اورژانسی و در درمان بیماران بحرانی (critical) باید تصمیم‌گیری‌ها به‌صورت تیمی و توسط اساتید گروه‌های درگیر انجام شود همچنین زمان برای انجام فرآیندهای  درمانی بر روی بیماران پرخطر بسیار مهم است و بهتر است شرایط به‌گونه‌ای مدیریت شود  که اساتید گروه‌های مربوطه سریعاً به بالین بیمار مراجعه کنند.
در پایان کارشناسان حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه پرداختند و با توجه به نظرات ارائه‌شده تصمیمات لازم گرفته شد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *