کارگاه احیای قلبی- ریوی در حاملگی و زنان باردار و نوزادان درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

کارگاه احیای قلبی- ریوی در حاملگی وزنان باردار (CPR in Pregnancy) و احیای نوزادان(NRP) ویژه  دستیاران سال دو و سه زنان و زایمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع کارگاه‌های آموزشی احیای قلبی- ریوی در حاملگی وزنان باردار (CPR in Pregnancy) و نوزادان(NRP) برای دو گروه از رزیدنت‌های سال دو و سه زنان و زایمان در طی دو هفته متوالی در دی‌ماه به‌صورت شبیه‌سازی بالینی زایمان و تولد نوزاد و تمرین عملی مهارت‌های ضروری برای احیای مادر باردار و نوزادان با تدریس دکتر امیر سالاری مسئول و مدرس مرکز مهارت‌های بالینی در معاونت امور دانشگاهی مجتمع برگزار شد.
در پایان از طرف معاونت امور دانشگاهی مجتمع به همه  فراگیران کتاب راهنمای جیبی احیای قلبی- ریوی  بر اساس آخرین گایدلاین سال ۲۰۲۰ و فایل الکترونیک پوستر NRP بر اساس ویرایش هشتم سال ۲۰۲۱ آکادمی کودکان آمریکا اهدا شد.