در جلسه بررسی عملکرد کمیته مرگومیر گروه داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، عملکرد این کمیته از سال ۱۳۹۶ تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ موردبحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه بررسی عملکرد کمیته مرگومیر گروه داخلی سهشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ با حضور دکتر حسن اینانلو مدیر نظارت بردرمان، دکتر مریم عدالتی فرد عضو هیئتعلمی گروه ریه و دبیر علمی کمیته، فاطمه حمیدی فر مسئول و کارشناس هماهنگکننده ایمنی، فائزه قرائتی کارشناس بهبود کیفیت مجتمع و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا قرائتی کارشناس بهبود کیفیت مجتمع گزارش تفصیلی در خصوص عملکرد کمیته مرگومیر گروه داخلی مجتمع از سال ۱۳۹۶ تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ متشکل از میزان برگزاری جلسات، تعداد مصوبات اجراشده و در دست اقدام و همچنین روند عملکرد کمیته ، شاخص میزان حضور اعضای کمیته و…را ارائه کرد.
وی افزود: در این مدت ۱۱ جلسه کمیته مرگومیر ویژه گروه داخلی درمجتمع برگزار و بهطورکلی ۶۸ مصوبه تصویبشده است.
سپس دکتر اینانلو مدیر نظارت بردرمان مجتمع با اشاره به میزان حضور اعضای کمیته مرگومیر گروه داخلی مجتمع گفت: باید آئیننامه کمیته مرگومیر گروه داخلی مجتمع مورد بازبینی قرار گیرد و افرادی که میزان حضورشان در جلسات کمرنگ بوده مشخص و همچنین اعضای اصلی و نماینده منتخب گروههای درمانی این کمیته شامل( جراح عمومی، متخصص داخلی و متخصص بیهوشی) اعلام و بقیه اعضا برحسب موضوع پرونده و با نظر دبیر علمی کمیته بهعنوان مدعو در کمیته دعوت شود.
مدیر نظارت بردرمان مجتمع بر حضور نماینده گروه پزشکی قانونی مجتمع درهمه جلسات کمیته مرگومیر تأکید کرد.
وی با اشاره به مصوبه مانیتورینگ بیماران در ایستگاههای پرستاری بخشها گفت: مانیتور کردن ، شناسایی و مدیریت فوری وضعیتهای تهدیدکننده حیات بیماران یک بحث جدی است و باید بیماران هر بخش با توجه به نیازشان به بخش مراقبتهای ویژه مشخص شود و برای بررسی بیشتر و تعیین تکلیف در خصوص اجرایی شدن این موضوع باید در جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع مطرح شود.
در ادامه دکتر اینانلو در خصوص لزوم تدوین پروتکل مدون DKA برای اطفال و بزرگسالان گفت: باید جلسهای با حضور سرویسهای اطفال ، داخلی ، غدد و طب اورژانس برگزار و در خصوص تدوین ،آموزش ، اجرا و نظارت این پروتکل تعیین تکلیف شود.
حمیدی فر مسئول و کارشناس هماهنگکننده ایمنی با اشاره به مصوبه روش اجرایی انتقال ایمن بیماران(دیس پچ) گفت: پروژه انتقال ایمن بیمار درمجتمع که پایلوت آن انجامشده و در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از ساختمانهای مجتمع را تا ساعت ۱۷ عصر با دو آمبولانس پوشش میدهد و همچنین در حال رایزنی برای پوشش کل مجتمع هستیم که این کار منوط به تأمین نیروی انسانی است.