بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از پروژه ملی مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از پروژه بزرگ مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان دانشگاه از تمام طبقات پروژه ملی مهدی کلینیک بازدید کردند واز نزدیک در جریان روند پیشرفت فاز پایانی این پروژه قرار گرفتند.
همچنین دکتر علی دهقان رئیس مجتمع، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، پرستو آریاملو مدیر پرستاری مجتمع ، مصطفی مرادی دلیر سرپرست مدیر خدمات پشتیبانی مجتمع و محمد رضا شهبازی مسئول هماهنگی پروژه مهدی کلینیک بازدیدکنندگان را همراهی کردند.
دکتر دهقان گفت: راه‌اندازی این پروژه می‌تواند در رفع کمبود تخت‌های بیمارستانی کلان‌شهر تهران کمک شایانی کند و به دلیل ملی بودن این پروژه همراهی سازمان‌های زی ربط در تأمین زیرساخت‌های موردنیاز را می‌طلبد.
در نشست پایانی این بازدید با توجه به نزدیک شدن زمان بهره‌برداری از پروژه بزرگ مهدی کلینیک در خصوص شروع پذیرش، تأمین نیروی انسانی و نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران بحث و تبادل‌نظر شد.