مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

برگزاری جلسه ارزیابی عملکرد کمیته مورتالیتی اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر امیر حسین اورندی: آموزش مستمر یکی از راهکارهای مؤثر در کمک به کاهش خطاهای انسانی است

در جلسه ارزیابی عملکرد کمیته بررسی علل ریشه‌ای مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) وضعیت اجرای مصوبات و میزان حضور اعضای این کمیته از سال ۹۷ تاکنون بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جلسه ارزیابی عملکرد کمیته مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع دوشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۰ با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس، دکتر نسیم خواجوی رئیس بخش داخلی جنرال و نماینده معاونت امور دانشگاهی، دکتر ترانه درمحمدی عضو هیئت‌علمی گروه روماتولوژی، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار ، زهره قوامی آزاد کارشناس دفتر بهبود کیفیت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

در این جلسه که باهدف بازنگری اعضای ثابت و آیین‌نامه کمیته مورتالیتی اورژانس تشکیل شد، گزارش عملکرد این کمیته از سال ۹۷ تا آذر ۱۴۰۰  توسط زهره قوامی آزاد کارشناس دفتر بهبود کیفیت ارائه  شد و در این جلسه همچنین میزان حضور اعضا در جلسات تشکیل‌شده و وضعیت اجرای مصوبات آن بررسی شد.

دکتر اورندی با اشاره به این نکته که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) یک مرکز آموزشی درمانی است تصریح کرد: تمامی اقدامات درمانی بیماران اورژانس باید فرآیند محور بوده و با رعایت کامل کوریوکولوم های آموزشی انجام شود.

وی همچنین ناهماهنگی در تصمیم‌گیری‌های درمانی بین بخش مراقبت‌های ویژه اورژانس (ICU) و سرویس‌های مربوطه را یکی از چالش‌های مهم در تعیین تکلیف بیماران آی سی یو خواند و گفت: مدیریت بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه بسیار مهم است. در اغلب کشورهای جهان، فوق تخصص اینتنسیویست برای تصمیم‌گیری نهایی بیماران ICU و تعیین پروسیجرهای دارویی و درمانی موردنیاز تعریف‌شده است. با توجه به اهمیت موضوع برای ایجاد وحدت رویه و جلوگیری از مشاوره‌ها و اقدامات پزشکی و پاراکلینیکی غیرضروری، پروتکلی در مجتمع در حال تدوین است که پس از بازنگری مجدد و انجام اصلاحات نهایی به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

معاون درمان مجتمع آموزش مستمر را از راهکارهای کمک به کاهش خطاهای انسانی عنوان کرد.

دکتر افضلی مقدم هدف از جلسات مورتالیتی را شناسایی خطاها و کمک به رفع آن‌ها خواند.

دکتر خواجوی نیز بر اهمیت تعامل بین سرویس‌های تخصصی و بخش ICU تأکید کرد و افزود: پروتکل‌ها باید به‌گونه‌ای طراحی شود تا مسیر همکاری‌های دوسویه بین متخصصان گروه‌های مربوطه و متخصصان بخش مراقبت‌های ویژه در درمان بیماران هموار شود.

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *