پنجمین جلسه کمیته مدیریت درمان سکته حاد مغزی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، پنجمین جلسه کمیته مدیریت درمان سکته حاد مغزی مجتمع با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدحسین حریرچیان رئیس بخش نورولوژی و بخش جامع استروک مجتمع ، دکتر مژده قبایی مسئول واحد مدیکال بخش جامع استروک ، دکتر پیام صراف عضو هیئتعلمی گروه مغز و اعصاب ، اعظم علیپور رئیس امور عمومی مرکز تصویربرداری، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، فاطمه صد خسروی سوپروایزر بخش اورژانس، فاطمه حمیدی فر کارشناس هماهنگکننده ایمنی بیمار، مهناز واردی سرپرستار بخش استروک، مهین یوسفی کارشناس بهبود کیفیت و سایر اعضاء دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه پس از مرور مصوبات جلسه گذشته گزارش جامعی از عملکرد استروک (۷۲۴) و پیامد درمان بیماران دریافتکننده ترومبولیتیک و ترومبکتومی مهرماه ارائه شد.
در ادامه گزارشی از وضعیت اجرایی ۷۲۴ و موارد door to needle time (ورود بیمار به مراکز درمانی تا تزریق داروی ترومبولیتیک) بیش از ۶۰ دقیقه و عوامل مؤثر در آن ارائه و موردبحث و بررسی اعضای کمیته قرار گرفت.
دکتر اورندی معاون درمان مجتمع ضمن بررسی موارد مطروحه گفت: باید توجه خاصی به بحث انتقال بیمار بهویژه در موارد خاص (کد سما) شود تا در کمترین زمان ممکن بتوانیم بهترین خدمات به بیمار ارائه دهیم .
وی افزود: در سطوح مختلف باید ساختار آن مشخص مداخلات لازم انجام و نیروی پرسنلی آن تأمین تا از بروز مشکلات احتمالی کاسته شود. همچنین باید از درخواست آزمایشهای اضافه برای بیمار که هزینهبردار و ممکن است زمان طلایی را از دست بدهیم جلوگیری شود .
دکتر حریرچیان رئیس بخش نورولوژی مجتمع با اشاره به هدف از برگزاری کمیتههای مدیریت درمان سکته حاد مغزی گفت: بازبینی دقیق و اصلاح فرآیندهای درمانی و به اشتراکگذاری تجربیات موفق اساتید در این جلسات، کلاسهای آموزشی خوبی برای همه دستیاران و پرستاران است و ما را از آسیبهای احتمالی در آینده جلوگیری میکند .
حمیدی فر کارشناس هماهنگکننده ایمنی بیمار گفت:باید امکانات بیشتری به dispatch در نظر گرفته شود و اگر تعداد آمبولانسها را ۵ تا افزایش دهیم بسیاری از مشکلات نقلوانتقال بیمار در کل مجتمع حداقل تا ساعت ۱۷ حل خواهد شد.
همچنین در این جلسه اعضای کمیته در خصوص کمبود نیروی خدمات ثابت برای انتقال بیمار، اصلاح فرآیندها صحبت کردند.